DOLAR
32,3024
EURO
35,1394
ALTIN
2.243,15
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C

Başkan Selim Yağcı 14 Projesini Açıkladı

Başkan Selim Yağcı 14 Projesini Açıkladı

Bilecik Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı daha önce açıklamış olduğu 16 projesinin ardından, daha sonra açıklanmak üzere 14 projesinin daha olduğunu söylemişti.

Bugün basın mensuplarına kahvaltı veren Belediye Başkanı Selim Yağcı sır gibi saklanan 14 projesini gün yüzüne çıkardı. Böylelikle proje sayısı 30’a yükselmiş oldu. Projelere baktığımız zaman birbirinden güzel ve Bilecik için Milat olacak projeler. Bu projeler çok konuşulacak.

En dikkat çeken ve çok konuşulacak Projeleri Tünel, Teleferik, Edebali Vadisi Açık Hava Müzesi,

BAŞKANIN MERAK EDİLEN +14 PROJESİ

ULU ÇINAR

Karasu Vadisi üzerine, sosyal yaşamın merkezi haline gelecek olan Uluçınar Projesi içerisinde; Osmanlı Evleri, Minyatürk Maketleri, Üzüm Bağları, Gondol ile gezilebilecek Kanallar, Osmanlı Çadırları, Etkinlik alanları ve Seyir Terasları ile gözde mekanlardan biri olacak.
TÜNEL
Büyüyen ve gelişen Biecik’in, Yaşanabilir alanlarını arttırmak amacıyla; Atatürk Bulvarı ve Otogar arasında yer alan ana yolu, tüneller vasıtasıyla yer altına alarak, üzerine kafeteryaların, tramvayların, yürüyüş yollarının bulunacağı ve şehri ferahlatan görüntüsüyle Tünel Projemizi Birlikte hayata geçireceğiz.
TELEFERİK
Bilecik’in engebeli coğrafyasında mevcut turistik alanlara ulaşımı kolaylaştıracak ve aynı zamanda ilimize prestij kazandıracak olan teleferikler, zengin kültürümüz ve geçmiş tarihimiz arasında yolculuk yapma imkanı verecek.
RESMİ KURUMLAR YERLEŞKESİ
İlkleri gerçekleştirilen Bilecik Belediyesi,  ‘Resmi Kurumlar Yerleşkesi’ ile Türkiye’de örnek olacak bir projeyi hayata geçirmiş olacak. Proje sayesinde vatandaşlarımız resmi kurumlarda olan bütün işlemlerini tek çatı altında yapmakla birlikte, birçok yönden de tasarruf sağlanmış olacak.
ERTUĞRULGAZİ PARKI ( ESKİ HARFİYAT ALANI )
Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunan eski hafriyat alanı üzerine yapılacak olan Ertuğrul Gazi Parkı’nda spor kompleksleri, (tenis, basketbol, voleybol, futbol) dış mekan spor aletleri, yeşil dinlenme alanları, süs havuzları ve kafe ve dinlenme alanlarıyla mahallemizin sağlıklı yaşam alanlarından biri olacak.
YENİ ÇEVRE YOLU
Şehir içi trafiğini rahatlatmak için yeni çevre yolları oluşturacağız, bu çevre yolları sayesinde yüksek tonajlı araçların şehir sakinlerine ve şehir trafiğine rahatsızlık vermesini engelleyeceğiz.
EDEBALİ VADİSİ AÇIK HAVA MÜZESİ
M.Ö. 3000’lü yıllara dayanan geçmişiyle tarihe ışık tutan, Kuruluş ve Kurtuluş’un şehri Bilecik’te, tarihi dokuyu yeniden gün yüzüne çıkararak, Edebali Vadisi üzerinde bulunan arkeolojik kalıntılar, tarih gün yüzüne çıkarılarak, adeta açık hava müzesi şeklinde, gelen turistlere zamanda yolculuk fırsatı yaşatacak.
ATIŞ POLİGONU
Mevcut alanı üzerinde Avrupa’da geçerli bütün normları karşılayacak şekilde inşa edilecek Atış Poligonu; bu alandaki sporseverlere sağlıklı, güvenli bir ortam sağlamanın yanı sıra uluslararası müsabakaların da yapılabileceği bir merkez haline gelecek.
BAYRAKTEPE – ANITTEPE
Her yıl şampiyon olan takıma gerçekleştirilecek kupa törenleriyle, takım oyuncularının, yöneticileri ve taraftarın buluşacağı ve yıl boyunca şampiyon olan takımın bayrağnın dalgalanacağı Bayrak Tepe Projemiz, ilimizi dünyaya tanıtacak.
YENİ HAYVAN BARINAĞI
Mevcut, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan proje ile kentimizde bakım ve korunmaya muhtaç olan bütün hayvanlarımız için tam donanımlı bir sağlık ve koruma merkezi olacak.
BİLGİ EVİ
Teknoloji ve Bilgi Çağındaki gençlerimizin bilgiye, en verimli şekilde ulaşmalarını sağlayacak, kendilerine ait sosyal alanlar ve son teknolojik materyallerle donatılmış Bilgi Evi’nde, profesyonel teknik uzmanlar rehberliğinde, bilgiyi üreten bir gençlik yetişecek.
KENT MEYDANI
İstanbul Ankara Yolu, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan anayol alt geçit vasıtasıyla mevcut trafik, alt geçit ile sağlanarak, üst bölümü ise içerisinde, tramvayın
BOWLİNG GENÇLİK MERKEZİ
Üniversite şehri olan Bilecik’teki gençlerimize yönelik yeni alternatif spor alanları oluşturuyoruz. Bunların başında herkesin severek ve büyük bir ilgiyle oynanan Bowling sporunun profesyonel standartta Bowling salonunda oynama imkanı sağlayacağız.
SULTANELİ
İlimizin yöresel tatlarını, gelenek ve göreneklerini yansıtan ve Bilecik bezinden imal edilen elbiselerin, nakışların, el işlerinin vb. ilimize özgü ürünlerin satılarak; ekonomik anlamda aile bütçelerine katkıda bulunması için yapılacak olan Sultaneli Çarşısı, ev hanımlarına iş imkanı sağlayacak.

 

BAŞKAN SELİM YAĞCI’NIN 16 PROJESİ

1-BÖLGESEL KATLI OTOPARK ALANLARI

2-ÇOCUK EĞİTİM VE BİLİM MERKEZİ

3-HAMSU VADİSİ 3.ETAP

ETKİNLİK TEPESİ

TAŞIT VE YAYA KÖPRÜSÜ

ÇOCUK KÖYÜ

4-BOTANİK PARKI

5-YENİ STADYUM

6-SAĞLIK VE TERAPİ MERKEZİ

7-HANIMLAR KAHVESİ

8-ÇOCUK TRAFİK VE EĞİTİM PİSTİ

9-MEVCUT OTOGAR SAHASI KENT MEYDANI

10-VİZYON KENT 2023

11-OSMANLI PADİŞAHLARI ŞERİDİ

12-KENT MÜZESİ

13-YENİ OTOGAR

14-BEŞİKTAŞ MAHALLESİ SPOR KOMPLEKSİ

15-YÖRESEL ÜRÜNLER TİCARET MERKEZİ

16-HAL VE SOĞUK HAVA DEPOSU

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.