DOLAR
32,5130
EURO
34,9419
ALTIN
2.434,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

CHP Pazaryerinde İddialı

CHP Pazaryerinde İddialı

Son günlerde ilimizde hareketli günler geçiren CHP İl Örgütü bu kez de Pazaryeri İlçesine adeta çıkarma yaptı.

İl Başkanı Çağatay Karaahmet, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Yöneticileri Pazaryeri ilçesinde giderek Belediye Başkan Adayı İlyas Dirik ve Pazaryeri ilçe örgütüne destek ziyaretinde bulundular. Konu ile ilgili açıklama yapan Pazaryeri İlçe Başkanı Ömer Berk, “Pazaryerini karış karış dolaşıyoruz dolaşmaya da devam edeceğiz. Belediye Başkan adayımızla birlikte sıkmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız diyerek yola çıktık. Bugün Pazaryerinin tüm kesimlerini kucaklayacak, sorunlarını çözecek kadrolarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

DİRİK: “yaşanabilir bir Pazaryeri için çalışacağız”

Sabah erken saatlerinde başlayan çalışma programı, esnaf ziyaretleri ve kahve toplantıları ile devam ederken vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu da gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar tarafından sık sık yolları kesilen CHP’liler bu durumdan oldukça memnun kaldılar. Kahve ziyaretlerinde Pazaryeri’ni Bilecik’in vazgeçilmez ilçesi haline getireceğini vurgulayan Pazaryeri CHP Belediye Başkan Adayı İlyas DİRİK, “İşçisiyle, köylüsüyle, kentlisiyle, çiftçisiyle, esnafıyla toplumumuzun her kesimini kucaklayacağız. Çiftçi emeğinin karşılığını alacak, işçi yarınını düşünmeyecek, rant kapıları değil pazaryerimizin kendi esnafı zenginleşecek, köylünün hakkı köylüde kalacak. Sorun çok ama çözümde var. Çözümün adresi Cumhuriyet Halk Partisi. Siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile, örgütümüzün özverisi ve emekleri ile yaşanabilir bir Pazaryeri için çalışacağız. Bizler başkanlığa değil hizmete aday olduk. Makamlar gelip geçicidir, asıl olan Pazaryeri halkının refahıdır bizim için. Pazaryeri esnafı rahat edecek, pazaryeri sanayicisi rahat edecek, pazaryeri işçisi köylüsü herkes rahat bir nefes alacak. Alın teri sömürüsüne son verilecek, yolsuzluğa haksızlığı dur denilecek.

31 Mart sabahı Pazaryeri Belediyesi halkın belediyesi olacak

Sizlere söz veriyorum, hiçbir görüş ayırt etmeksizin toplumun tüm kesimine hitap edeceğiz. 31 Mart sabahı Pazaryeri Belediyesi yandaşın değil vatandaşın yanında olacak, sadece yandaşın değil tüm halkın belediyesi olacak. Yönetimlerde sizler söz sahibi olacaksınız. Gerçekleştireceğimiz projelerle hem pazaryeri kalkınacak hem de vatandaşlarımızın emeğinin karşılığını alacaklardır. Meslek edindirme kursları verilecek olan ve bu kurslar neticesinde hanımlarımızın el becerilerini, el işlerini ekonomiye dönüştürebileceği küçük atölyeler kurulacak böylelikle ev ekonomisine katkı sağlamalarına imkan tanınacaktır. Çocuklarımız ve gençlerimiz için kültürel ve sosyal faaliyetler artırılacak, sosyal hayata aktif katılımları desteklenecektir.

Pazaryeri işlenmeyi bekleyen bir mücevherdir

Gerek coğrafi konumu gerekse topoğrafik yapısı gereği bir çok kültürü ve zenginliği bünyesinde barındıran ilçemiz aslında işlenmeyi bekleyen bir mücevherdir. Biz bu mücevhere hak ettiği değeri kazandırmak için geliyoruz. Dünyada en iyi şerbetçiotu ilçemizde yetişmektedir, yine en verimli tarım arazileri ilçemiz arazileridir ancak ne yazık ki makus talihine terkedilmiştir. Ancak görüyorum ki gölgede bırakılan ilçemizi sizlerin desteği ile canlandıracak ve göz bebeği yapacağız, pazaryerimiz göç veren değil göç alan ilçemiz olacaktır. Spor tesislerimiz olacak, KOBİ ve Sanayicilerimizin desteği ile turizmi canlandıracak ve turizmi destekleyici adımlar atacağız, konaklama imkanı geliştirilecek ve Pazaryerini Bilecik’in başkenti yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

KARAAHMET: “31 Mart 2014 sabahı Pazaryeri başta olmak üzere TÜM BİLECİK Sosyal Demokrat Belediyeli günlere uyanacaktır.”

Çalışmalardan ve ilgiden oldukça memnun kalan CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet ise önümüzdeki seçimlerin önemine dikkat çekerek “Değerli arkadaşlarım bugünkü programdan duyduğumuz memnuniyeti dile getirerek başlamak istiyorum, bu konuda gerek ilçe başkanıma gerek örgütümüze gerekse büyük özveri gösteren adayımıza il örgütüm adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ve bugün bir kez daha gördük ki 31 mart sabahı Pazaryeri makus talihine terk edilmekten kurtarılacak, ve Pazaryeri Belediyesi’nin anahtarı 31 mart sabahı Genel Başkanım Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim edilecektir. Hiç şüpheniz olmasın ki 31 Mart 2014 sabahı Bilecik, Pazaryeri başta olmak üzere tüm ilçeleriyle Sosyal Demokrat Belediyeli günlere uyanacaktır.

Türkiye Berkin Elvan’a ağlıyor

Değerli arkadaşlarım, Gelinen noktada bugün ülkemiz siyasi tarihinde bugüne kadar yaşanmamış büyük vurgunlara şahit olduk. O da yetmezmiş gibi bugün Türkiye büyük bir acıyı daha yaşadı. Bugün tüm Türkiye Berkin Elvan’a ağlıyor. Daha 14 ünde bir çocuktu o, 16 haziran sabahı evinden ekmek almak üzere bakkala giderken kafasına isabet eden bir gaz kapsülü ile komaya giriyor ve bugün hayata veda ediyor ve başbakan talimatı kendisinin verdiğini itiraf ediyor. Bugün sadece Türkiye değil tüm dünya çocuk katiliyle karşı karşıyadır.

Oğlu trilyonları götürürken özgürlük isteyen gençlerimiz hunharca katledildi

Gencecik evlatlarımızın ölümüne sebebiyet veren baskıcı tutumun öfkeli temsili, diktatörlüğün zirvesine gelmiş dayanmıştır. Oğlu trilyonları kamyonetlerle götürürken özgürlük isteyen gençlerimiz hunharca katledildi ve yine bu zalim saldırılar neticesinde tek gayesi ekmek almak olan küçük bir çocuk bedelini hayatıyla ödedi. Bu katli yapanlar, sanmasınlar ki unutuldu, sanmasınlar ki unutulacak… UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ DA. Onlar sadece gözü yaşlı analarımızın vicdanında müebbetle mahkum edilmediler, onlar tüm Türkiye’nin vicdanında da mahkum edildiler. Halkımız; bu zalimlerin, bu hırsızların, bu yolsuzların cevabını önce 30 martta sandıkta verecek sonra da bunların hesabını Yüce Divan’da verdirecektir. Buradan Berkin Elvan evladımızın ailesine sabırlar diliyor, hepimizin başı sağ olsun diyorum. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.