DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Başkan Şahin, sporculara teşekkür etti

23.04.2018
A+
A-

Başkan Şahin, sporculara teşekkür etti

TEŞEKKÜRLER 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR

ALT YAPIDAN GELEN GENÇ KADROMUZLA,BAL LİGİNE YÜKSELME MAÇINDA RAKİBİMİZİ SON DAKİKALARA KADAR ZORLADIK.

2017-2018 Bilecik Birinci Amatör Ligini şampiyonlukla en yakın rakibine 19 puan fark atarak, oynadığı 26 maçın 25’ini kazanarak tamamlayan 1308 Osmaneli Belediye Spor Bal Ligine Yükselme Maçında rakibine ecel terleri döktürdü. Türkiye Bölgesel Amatör Liginde 10.grupta yer alan ve bu sezon grubunu 5.sırada tamamlayan Bozüyük Vitra Spor’a karşı mükemmel bir oyun sergileyen Futbolcularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Son derece zevkli gecen müsabakada Bal Ligini 5.tamamlayan Bozüyük Vitra Sporla karşılaşan takımımız büyük mücadele vererek çok güzel bir oyun ortaya koydu.Kadrosunda 19 yaşaltından 8 Futbolcu oynatan takımımız profosyonel sporculardan kurulu rakibine karşı seyircinin beğenisini kazanan bir oyun sergiledi.
Çok çekişmeli gecen maçta takımımız penaltıdan yediği golle 1_0 mağlup duruma düştü.İlk yarı bu sonuçla kapanırken ikinci yarıya hızlı başlayan takımımız güzel bir golle eşitliği sağladı.Normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan maçta uzatma devrelerine geçildi. İlk uzatma devresi de berabere sonuçlandı. İkinci uzatma devresinin sonlarına doğru,seyirciler artık maç penaltılara kalacak derken Bozüyük Vitra Spor korner sonrası attığı golle maçı 2-1 galip tamamladı.

1308 Osmaneli Belediye Spor takımızı bu güzel mücadeleleri ve bu sezon yaşattıkları başarılar için bir kez daha kutluyorum.Bu gün Takımımız,sadece Osmaneli seyircisinin değil stadı dolduran tüm seyircilerin takdirini kazandı.2014 Martından bu yana kurduğumuz sporda Altyapı ile çocuklarımız,gençlerimiz değerli hocalarımızın büyük gayretleri meyvelerini vermeye başladı.

2017-2018 Sezonunu 1308 Osmaneli Belediye Spor Şampiyonlukla sonuçlandırırken ,Bal Ligine yükselme maçında 2.uzatma devresinin son dakikalarına kadar profesyonel rakibine kök söktürdü.U19 Futbol Takımımız şampiyon oldu. U15 takımımız şampiyon oldu. U14 takımımız finalde penaltılarla kaybetti. U17 takımımızda şampiyonluk yolunda ilerliyor.Bu sezon büyük başarı elde eden Alt Yapı Takımlarımızı kutluyorum.

İnşallah Türkiye Şampiyonasında Bilecik ilini Altyapı takımlarımız başarıyla temsil edecek.Bu günkü Bal Ligine Terfi maçında takımıza büyük destek olan ve sezon boyu sporcularımıza kar çamur demeden sahip çıkan büyük TARAFTARIMIZA çok teşekkür ediyoruz.Onların bu desteği sürdükçe sporda Altyapı Yatırımlarımız daha güçlü şekilde sonuçlarını sürdürecek.”1075 yılından günümüze kesintisiz TÜRK kenti olan Osmaneli” gençleri çok daha büyük başarılara,daha çok çalışarak ulaşacak.

1308 Osmaneli Belediye Sporun Futbol Takımının çok değerli hocası SEDAT MEMİŞ’e,yardımcıları Eşref hocamıza,Onur Hocamıza,Bayram Hocamıza,Sercan Hocamıza,Mete Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.Takımızın Kulüp Müdürü FİKRET ATABAY,Kulüp İdari Menejeri AHMET KAYA’ya çok teşekkür ediyoruz.Kulüp Başkanımzı HAYATİ KABA ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine Çook Teşekkür ediyoruz.Ve bu sporcu kadromuzun değerli AİLELERİNE çook teşekkür ediyoruz.
Bugün bize çok kalite bir final izleten ve taraflı tarafsız her seyircinin desteğini ve beğenisini kazanan,Osmaneli ilçemizin gururu olan değerli FUTBOLCULARIMIZA çok teşekkür ediyoruz. Bozuyük Vitra Sporu centilmence mücadeleleri ve Bal Liginde tekrar katılma hakkı kazandıkları için kutluyor,ilimizi başarı ile temsil etmelerini diliyoruz.

Saygı ve sevgilerimle,

Münür Şahin

Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.