DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BAŞKAN ŞAHİN, MUHTARLARIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Belediye Başkanı Semih Şahin, Mahalle ve Merkez köylerin muhtarları yanı sıra İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Gülümseyen Bir Bilecik için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Semih Şahin; Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile birlikte mahalle ve köy muhtarları ile tanıştı ve görüşlerini dinledi.

Bilecik Belediyesi Sultanevi Yöresel Lezzetler Evinde gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Semih Şahin, muhtarların yerel yönetimdeki önemine değindi.

El birlik içinde Bilecik’i birlikte yöneteceklerini kaydeden Belediye Başkanı Semih Şahin; ‘’ İlk gün dediğimiz gibi gülümseyen bir Bilecik için yol çıktık. Bu anlamda Mahalle ve Merkez köylerimizin çok değerli muhtarları yanı sıra İl Genel Meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Yerel yönetimlerde en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Mahallelerimiz ve köylerimize yapabileceğimiz çalışmaları ele almakla birlikte muhtarlarımızın talep ve görüşlerini aldık. Ortak çalışmalarımızla Bilecik’imiz güzelleşecek, Hemşehrilerimiz Gülecek.’’ ifadelerini kullandı.

Muhtarların sorularına cevap veren Belediye Başkanı Semih Şahin, ilerleyen dönemlerde de belirli takvim dahilinde muhtarlarla bir araya geleceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Semih Şahin buluşmada ayrıca en genç ve en yaşlı muhtarlar ile en çok hizmet eden muhtarlara rozet taktı.

Muhtarlar da gerçekleştirilen buluşmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’e teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.