DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

Her yıl 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye haftası nedeniyle, Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve Ak Parti Kadın kolları üyeleri, 28 Eylül 2017 Perşembe günü Belediyemiz İtfaiye ekibinin haftasını kutladı.

Başkan Şahin konuşmasında, “24 saat halkın emrinde olan İtfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanlarımız, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. Vatandaşlarımıza her anlamda önem veren bir anlayış çerçevesinde Osmaneli Belediyesi olarak, itfaiye ekiplerimizin gerekli tüm teçhizatla donanmış ve günün teknolojik imkânlarından en üst düzeyde faydalanan bir takım haline getirmek için çalışmalarımız sürmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelim başta olmak üzere bütün İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim” dedi.

Osmaneli Belediyesi İtfaiyecisi Mehmet Yenice itfaiye haftası nedeniyle Başkan Şahin’in kutlamasına teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız ve yönetim olarak gelerek bizlerin itfaiye haftamızı kutladılar. İtfaiyeci arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Bir itfaiyeci olarak şunları söylemekte fayda görüyorum. Bütün Belediyelerde itfaiyeciler daima geri planda kalıyorlar. İtfaiye birimini yatma yeri olarak değerlendirenler var. Oysa bizler en tehlikeli ve en riskli işi yapan birimiz. Allah korusun bizim işimiz ne kadar çok ise, vatandaşın hali perişandır demek. İtfaiye birimleri hiçbir belediyede yatma ve dinlenme yeri değildir. Bir itfaiyeci 24 saat görev başındadır. Bizler yinede başkanımızın ve yöneticilerimizin bu jestine teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar hiç kimse başkanımız gibi bizlerin haftasını kutlamamıştı. Allah yangınsız haftalar versin diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.