DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BAŞKAN FATİH BAKICI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “yüreğine sevgi ve saygı tohumu ekilen çocuk, geleceğe umut ışığı olmakla beraber, ülkesine en iyi düzeyde hizmet edecek bir fert olmaya adaydır. Onların yetişmesi için en iyi çabayı göstermeliyiz” dedi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, çocukların sağlıklı, güçlü, bilgili, yetenekli olması milletin varlığının en büyük güvencesi olduğunu ifade ederek “her çocuk öncelikle sağlık, eğitim ve diğer tüm imkânlardan yararlanma, barış ve huzur dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir. Tüm çocukların güzel bir dünyada yaşayabilmesi ise bütün insanlığın gönüllü gayretleriyle mümkün olacaktır. Sevgi ve hoşgörüyü ilke edinerek tarih boyunca dünyaya adalet dağıtan milletimiz, çocukları dünyadaki en kıymetli varlık olarak görmekte ve onları el üstünde tutmaktadır. Zira onlara yapılan yatırım geleceğimize yapılan en değerli yatırımdır. Bu düşüncelerle çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyor, onları sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.