DOLAR
32,5665
EURO
34,8705
ALTIN
2.425,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN BAKICI VE MİLLETVEKİLİ ELDEMİR MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAKICI VE MİLLETVEKİLİ ELDEMİR MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, 44 köy ve 9 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen istişare toplantısına BAKICI ve ELDEMİR’in yanı sıra Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA ve muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “öncelikle bugün burada bizimle bir araya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak muhtarlarımız ile her platformda bir araya gelerek faaliyetlerimizi birlikte belirlemeye çalışıyoruz. Siz muhtarlarımızın talepleri bizler için çok önemli” diyerek Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede ve ilçeye bağlı köylerde gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri anlattı. Konuşmasının sonunda yoğun programına rağmen toplantıya katılım gösteren Milletvekili ELDEMİR’e teşekkür etti.
Başkan BAKICI’nın ardından konuşan Milletvekili ELDEMİR ise; “Hepimiz halkımıza hizmet etmek için seçilmiş temsilcileriz ve bu görevimizi esas alarak ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için çalışıyoruz. Hükümetimizin bölgemiz için yaptığı çalışmalar ortadadır. Bu çalışmalar büyüyerek devam edecektir. Bugün bize burada ev sahipliği yapan Belediye Başkanım Fatih BAKICI’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’de ki ekonomik gelişmelerden söz eden ELDEMİR, dolarda dalgalanmaların birer finansal refleks olduğunu belirterek güven ortamı ve güçlü ekonomiye sahip olan ülkemizde bir problem yaratmayacağını söyledi. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde gündeme gelen yasa ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili ELDEMİR kanunun evli genç çiftlerin açılmış kamu davalarından dolayı yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırma amaçlı hazırlandığını belirterek kanun ile ilgili muhalefet partisinin kasıtlı olarak yanlış algı yaratmaya çalıştığını söyledi. Konuşmaların ardından muhtarlar tarafından yöneltilen soruları cevaplayan Belediye Başkanı ve Milletvekili toplantı sonrasında muhtarlar ile bir süre sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.