DOLAR
32,4918
EURO
34,7643
ALTIN
2.490,07
BIST
9.560,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

BAŞKAN ERDOĞAN’IN BOYKOT ÇAĞRISINA, BELEDİYE BAŞKANI BAKICI’DA DESTEK VERDİ

BAŞKAN ERDOĞAN’IN BOYKOT ÇAĞRISINA, BELEDİYE BAŞKANI BAKICI’DA DESTEK VERDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, son günlerde ABD ile karşı karşıya olduğumuz ekonomik savaşla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyetinin ilk Başkan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerikan ürünlerine karşı yaptığı boykot çağrısına destek verdi.

İlçe genelinde faaliyet gösteren tüm belediye işletmelerinde Amerikan ürünlerinin satışına boykot uygulayan Başkan Bakıcı, belediye işletmelerinde bugünden itibaren yerli ürünlerin ve içeceklerin satılması yönünde talimat verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’nın yaptığı; “Onların iphone’u varsa öte tarafta samsung var. Kendi ülkemizde Vestel var. Biz ABD’nin elektronik ürünlerine kısıtlama getireceğiz. Onların ürettiklerinin daha iyisini biz yapıp onlara biz satacağız. Biz ABD’den insansız hava aracı istediğimiz zaman aldığımız cevap şuydu: Kongre izin vermiyor. Şimdi bunları biz üretiyor muyuz? Üretiyoruz. Sen Türksün, yoluna Türk Lirası ile devam edeceksin. Dışarıdan dövizle aldığımız her ürünün daha iyisini üretip dışarı satacağız. Amerika’nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız.” açıklamasına bu şekilde destek veren Belediye Başkanı Bakıcı’nın bu uygulaması, özellikle sosyal medya üzerinde vatandaşlar tarafından büyük takdir ile karşılandı.

AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıl dönümünde yayınladığı mesaj ile “Ekonomik savaşı Kaybetmeyeceğiz” diyen ve yerli ürünlerin kullanımına yönelmemiz gerektiğini belirten Bakıcı, yapmış olduğu bu uygulama ile bu konuda ne kadar kararlı olduğunu net bir şekilde göstermiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.