DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN CAN’DAN İLK OYUNU KULLANACAK GENCE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN CAN’DAN İLK OYUNU KULLANACAK GENCE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, 19 yaşına giren ve 31 Mart seçimlerinde ilk oyu kullanacak Ali Recai Hocaoğlu’na evinde doğum günü sürprizi yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarımızla bir araya gelen ve her vesile ile vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanan Belediye Başkanı Nihat Can, Beşiktaş Mahallesinde ikamet eden Ali Recai Hocaoğlu ve ailesine sürpriz ziyarette bulundu.

Ali Recai Hocaoğlu, kapı önünde kendisini yaş pasta ve mumlar ile bekleyen Belediye Başkanı Nihat Can’ın sürprizi karşısında şaşırdı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman’ın da hazır bulunduğu doğum günü sürprizi dolayısıyla duyduğu sevinci belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can eşi Nesrin Can ve beraberindekilere teşekkür etti.

Doğum günü vesilesiyle bir gencin heyecanını paylaşmak istediklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İlk defa oy kullanacak olan Ali Recai Hocaoğlu kardeşimizin doğum günü olduğunu öğrendik, pastamızı aldık ve çat kapı ev ziyareti gerçekleştirdik. Ülkemiz ve Milletimiz için yeni hedefler ve yeni başlangıçların mührünü vuracak olan Ali Recai ve ilk kez oy kullanacak olan genç kardeşlerimiz yarınlarımızı şekillendireceğine yürekten inanıyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Aile fertleri de ziyaretten ve doğum günü etkinliğinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.