DOLAR
32,5894
EURO
34,7907
ALTIN
2.422,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

BAŞKAN CAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

BAŞKAN CAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

 

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Nilüfer Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz çalışan Belediye Başkanı Nihat Can, bir yandan şehrimizi güzel çalışma ve hizmetlerle buluştururken diğer yandan vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek ve görüşlerini dinliyor.

Gönül Belediyeciliği düsturuyla vatandaşlarımızın fikir ve taleplerini aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ İnsanımızla bir araya gelerek, düşüncelerini almaya devam ediyoruz. Bizler en başta dediğimiz gibi Bilecik’imizi birlikte yöneteceğiz. Ziyaretlerimiz kapsamında Nilüfer Sitesinin çok değerli sakinleri ile bir araya geldik. Site sakinlerimizin istek ve taleplerini değerlendirdik. Taleplerini çözüme kavuşturmak için elimizden gelen desteği vereceğiz.
Milletimize hizmet yolunda durmak yok yola devam.’’
Site sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.