DOLAR
32,4447
EURO
34,7522
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA KAMU KURUM VE KURULUŞLARI İLE DERNEKLERDEN ZİYARET

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na kamu kurum ve kuruluşları, dernekler ve vatandaşların hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Misafirlerini halkın makamı olan başkanlık makamında ağırlayan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na CHP Söğüt İlçe Başkanı İsmet Tunca ve CHP Söğüt İlçe teşkilatı, Aksa Doğalgaz, Toprak Yapı Grubu, Demirer Kablo, PTT Müdürlüğü, Bozüyük İş Adamları Derneği, Bozüyük TSO, Bilecik İl ve İlçeleri Ziraat Odaları, Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğu, Kurtköylüler Derneği, Poyra Köy Muhtarı ve Poyralılar, Eğitimciler ve Bozüyük Fasıl Grubu, Güneş Spor Kulübü ve çok sayıda Bozüyüklü tebrik ziyaretinde bulundu. Ayrıca ziyarete gelenler arasında yer alan öğretmen yazar Ahmet Demircan Başkan Bakkalcıoğlu’na “Bozüyük Tarihi” adlı çalışmasını hediye etti. Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretine gelen tüm misafirlerine teşekkür ederek “inşallah önümüzdeki bu 5 yıllık süreçte ilçemiz için hayırlı ve güzel işlere imza atacağız. Amacımız hizmet. Bu doğrultuda gerçekleştireceğimiz çalışmalarda Allah yar ve yardımcımız olsun. Ziyaretleri ve desteklerinden dolayı da tüm misafirlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.