DOLAR
32,4752
EURO
34,9525
ALTIN
2.437,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI’DAN SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

BAŞKAN BAKICI’DAN SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

 

Bozüyük Belediyesi tarafından Yeşilyurt Spor Kulübü, 4 Eylül Spor Kulübü ve Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü için temin edilen spor malzemeleri kulüp yöneticilerine ve sporculara törenle teslim edildi.

Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen Spor malzemelerinin dağıtım törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Ramazan KURTULMUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan GÜNER, Belediye Başkan Yardımcıları, Spor Kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Törende konuşan Başkan BAKICI törene katılan herkese teşekkür ederek “spor kulüplerimiz belediye olarak bizden bazı taleplerde bulundular. Bizler de amatör spor kulüpleri maçları başlarken, birlik ve beraberlik içerisinde bizleri temsil etmeleri ve yaptıkları spor faaliyetlerinde kendilerini en iyi şekilde geliştirmeleri için talep edilen bu malzemeleri dağıtmak istedik. Ben öncelikle Bozüyük’ümüzü temsil edip tanıtacak olan bu çocuklarımızı yetiştiren tüm hocalarımıza hepimizin adına teşekkür ediyorum. Bozüyük Belediyesi olarak çocuklarımıza her türlü spor alanında, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bu malzemeler ile bir takım ruhuyla Bozüyük’ümüzü temsil ederler inşallah. Hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek  sporculara başarılar diledi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’dan sonra konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Ramazan KURTULMUŞ ; “Bize gelen Okullarımızda spor salonları olması yönündeki talepleri Sayın Milli Eğitim Bakanı’mız Nabi AVCI’ya ilettik. Sayın Bakanımız mekân neye müsait ise, o doğrultuda gerekli tesislerin yapılması gerektiğini ve bundan sonra yapılacak olan tüm okul projelerinde spor alanları ve kapalı spor salonları oluşturulacağını belirtti. Başta siyasiler olarak bizler ve Sayın Belediye Başkanımız bu girişimlerde bulunması lazım. Ayrıca Milli Eğitim Bakanımızın talimatı ile okul spor aktiviteleri için bir ödenek oluşturuldu. Ben her zaman çocuklarımızın kötü alışkanlardan uzak olması için sporun en gerekli faaliyet olduğunu belirtiyorum ve malzemeleri spor kulüplerimize dağıttığından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ardından Başkan BAKICI ilçemizdeki futbol ve ata sporumuz okçuluk sporunun gelişmesi amacıyla temin edilen sporcular için eşofman takımları, yağmurluk ve antrenman malzemelerini teslim etti. Program hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

Bşk- 3 Spor Kulübüne Malzeme Yardımı 5 Bşk- 3 Spor Kulübüne Malzeme Yardımı 1 Bşk- 3 Spor Kulübüne Malzeme Yardımı 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.