DOLAR
32,5691
EURO
34,7564
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BAŞKAN BAKICI’DAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE YARDIMI

BAŞKAN BAKICI’DAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE YARDIMI

BOZÜYÜK’TE KENT KONSEYİ’NİN PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRİLİYOR

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Cumhuriyet İlkokulu ve 100. Yıl İlkokulu’nda eğitim gören 16 özel eğitim öğrencisine, içerisinde ihtiyaç duyabilecekleri her türlü kırtasiye malzemesi bulunan okul çantaları hediye etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Cumhuriyet İlkokulu’na yaptığı ziyarette  özel eğitim öğrencileri ile görüşerek sohbet etti. Aralarında 100. Yıl İlkokulu öğrencilerinin de bulunduğu toplam 16 özel eğitim öğrencisinin her türlü kırtasiye ihtiyacını karşılayan Başkan BAKICI hediye ettiği kırtasiye malzemeleri ile öğrencileri sevindirdi. Başkan BAKICI’ya özel bir ilgi gösteren öğrenciler ise ona bu sürpriz ziyareti ve hediyeleri için teşekkür ettiler. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan BAKICI her öğrencinin kıymetli ve özel olduğunu, ancak engelli öğrencilere biraz daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini belirterek “sizler bizim için çok önemlisiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi. Öğrencilerin yanından ayrıldıktan sonra Belediye Başkanı Fatih BAKICI özel eğitim gören öğrencilerin velileri ile de bir araya gelerek sohbet etti. Velilere “Belediyemiz ve şahsım olarak sizlerin her zaman yanındayız. Sizler bu dünyada çocuklarınız ile sınanıyorsunuz. Allah’ta sizlere ahrette cenneti nasip etsin inşallah. Çocuklarınız için Belediye olarak ne isterseniz yapmaya hazırız. Sosyal aktiviteler olsun, evlerinizden okullara servis imkanı olsun ve diğer tüm ihtiyaçlarınız da olsun, bizler siz velilerimizin her zaman yanındayız” dedi. Ayrıca özel eğitim veren sınıf öğretmeni ile sohbet eden Başkan BAKICI, “Öğretmenlik çok büyük ilgi alaka isteyen zor bir meslek Hele ki sizin yaptığınız meslek bunların arasında en zor ve en fazla ilgi gösterilmesi gereken bir branş. Ben bu yüzden size emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sınıfınızda ki eğitim materyalleri gibi öğrenciler ile ilgili diğer tüm ihtiyaçlarınızı da karşılamaya hazırız” dedi.

Kent Konseyi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin engelli bireylerin her türlü ihtiyaçları karşılanarak onlara destek olunabilmesi amacıyla hazırladıkları proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaret programına Başkan BAKICI’ nın yanı sıra Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Zeynep Münteha AKPINAR, Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Geçtiğimiz hafta da Bozüyük Belediyesi’nin engellilere yönelik gerçekleştirdiği önemli projelerden birisi olan ilçe merkezindeki engelli araç şarj istasyonu Metristepe Kültür Merkezi’nin önünde faaliyete geçirilerek engelli vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

Bşk- Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı 9 Bşk- Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı 2 Bşk- Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı 3 Bşk- Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı 7 Bşk- Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.