DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN BAKICI YENİ MAHALLELİ HANIMLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAKICI YENİ MAHALLELİ HANIMLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI ile birlikte Yeni Mahalle Konağı’nda faaliyet gösteren Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde spor yapan Yeni Mahalleli hanımlarla bir araya geldi.

Yeni Mahalle Konağı bünyesinde faaliyet gösteren ve hanımlar tarafından yoğun ilgi gören Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde spor yapan hanımlar özel bir mekânda düzenledikleri kahvaltı programına Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI’yı da davet etti. Birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamı içerisinde gerçekleşen programda karşılıklı fikir paylaşımlarında bulunuldu. Öncelikle Yeni Mahalleli hanımlar Mahalle Konağı bünyesindeki Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde kendilerine sunulan spor yapma imkânı için Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler. İlçe genelinde yapılan belediye faaliyetleri ve yatırımlardan duydukları memnuniyeti de dile getiren hanımlar istek ve taleplerini Başkan BAKICI’ya ilettiler.

Başkan BAKICI da mahalle sakinleri ile yapılan çalışmalar ve yapılacak projeler üzerine bir süre sohbet ederek hanımların sorularını yanıtladı. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltının ardından başkan BAKICI, “Nazik davetleri için hanımlarımıza teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki konağımız mahalle halkının birlik ve beraberliğine vesile olmuş” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.