DOLAR
32,5185
EURO
34,7901
ALTIN
2.419,81
BIST
9.757,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN BAKICI SÖZÜNÜ TUTTU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın seçim öncesi vaadlerinden biri olan kültür gezileri programının ilki Anneler Günü nedeniyle Çanakkale’ye gerçekleştiriliyor.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hanımlara yönelik ve ücretsiz olarak düzenlenen Kültür Gezileri programı kapsamında hazırlanan Çanakkale Gezileri başladı. Dün gece Yediler Mahallesi Muhtarlığı ile Yenidoğan Mahallesi Konağı önünden hareket eden ve 2 otobüs olarak yola çıkan ilk gezi kafilesini Belediye Başkanı Fatih BAKICI uğurladı. Burada geziye katılanlarla görüşen Başkan BAKICI Kültür Gezileri programını Anneler Günü gibi çok anlamlı bir zaman diliminde annelere birer armağan olarak düzenlediklerini belirterek geziye katılan tüm hanımların Anneler Gününü kutladı.  Bu gezinin hanımlar için unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı BAKICI hanımlara karanfil hediye ederek hayırlı yolculuklar diledi. Hayır duaları eşliğinde yapılan uğurlamaya Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yanı sıra  Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Günü birlik olarak düzenlenen Çanakkale Kültür Gezisi programında profesyonel rehber eşliğinde Gelibolu Yarımadası Turu yapılarak Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Soğanlıdere Şehitliği, Sargıyeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Abidesi, Alçıtepe Köyü, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı, Çanakkale yürüyüş turunda ise Askeri müze, Çimenlik Kalesi ve Nusrat Mayın Gemisi ziyaret edilecek.

Bşk- Çanakkale Gezisi 1 Bşk- Çanakkale Gezisi 2 Bşk- Çanakkale Gezisi 3 Bşk- Çanakkale Gezisi 5 Bşk- Çanakkale Gezisi 6 Bşk- Çanakkale Gezisi 7 Bşk- Çanakkale Gezisi 8 Bşk- Çanakkale Gezisi 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.