DOLAR
32,5047
EURO
34,5967
ALTIN
2.492,34
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI S PLAKALI MİNİBÜSÇÜLER DERNEĞİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN BAKICI S PLAKALI MİNİBÜSÇÜLER DERNEĞİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Bozüyük’te S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Dernek binası gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

Düzenlenen açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük Müftüsü Selami BAĞCI, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilk olarak konuşan Dernek Başkanı Ramazan AKALIN, birlikten kuvvet doğar ilkesi ile münferit olarak çalışan, servis taşımacılığı yapan yol ve dava arkadaşlarıyla daha iyi, kaliteli, düzenli ve birlikte olmanın getirisiyle işletim masraflarını da asgariye indirerek vatandaşa daha hesaplı bir hizmet sunmak adına bu birliği kurduklarını belirtti. Dernek Başkanı Ramazan AKALIN konuşmasının devamında ise “Gelişimine ve büyümesine çok sevinerek şahit olduğumuz ve hasbelkader bunun bir parçası olmaktan büyük gurur duyduğumuz Bozüyükümüz artık büyüme ivmesini arttırmış ve şehir olma yolundadır. İnşallah önümüzdeki yıllarda umut ediyoruz ki çok yakın gelecek de buna hep beraber şahit olacağız. Bu büyümenin getirdiği sonuçlardan birisi de ulaşım sektörünün güncel ve büyük şehirlere paralel olarak gelişmesi ve geliştirilmesidir. Belediye Başkanımız Fatih BAKICI ve yerel yöneticilerimiz bu haklı talebe duyarsız kalmayıp atılması gereken adımları önceden atarak, bizim konu alanımız olan S plakaya geçişin resmi hamlelerini yaptılar. Biz de birlikten kuvvet doğar ilkesi ile münferit olarak çalışan, servis taşımacılığı yapan yol ve dava arkadaşlarımızla daha iyi, kaliteli, düzenli ve birlikte olmanın getirisiyle işletim masraflarını da asgariye indirerek siz hemşerilerimize daha hesaplı bir hizmet sunma adına bu birliği kurduk. İlk etap da Emniyet Müdürümüz ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirimiz tarafından okul taşımacılığı konusunda bilgilendirme toplantısı istedik. Bu kapsamda üyelerimizin bilgilendirilmesini sağladık. Daha sonra STK temsilcilerimiz ile bir araya gelerek onların talep ve düşüncelerini aldık. Bu toplantılarımız gelişerek ve artarak devam edecek. Diğer önemli bir konuda ilçemizde faaliyet gösteren diğer kooperatifler, özel turizm şirketi sahibi ve çalışanları meslektaşlarımız. Biz kimsenin rakibi değiliz ve sizlere saygı duyuyoruz. Bizler zaten bu işi münferit olarak yapıp yollarda sizlerle hep beraberdik. Kardeşliğimiz ve yol arkadaşlığımız devam edecek. Bizi çözüm ortağı, büyümekte olan güzel ilçemize iştahla bakan büyük ve yabancı şirketlere karşı omuz omuza rekabet edebileceğiniz dava arkadaşı olarak görmenizi istiyoruz. Rızkı veren Yüce Allah’tır. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz. Derneğimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, ilçemiz ve hemşerilerimize değer katması temennisiyle açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Ramazan AKALIN’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Bizler bu çalışmayı tüm özel sektör ve diğer kooperatiflerle konuşup istişarelerde bulunarak vatandaşa en iyi hizmetin verilebilmesi noktasında hızlandırdık. Hiçbir zaman bizim kararımız demedik. Bu konuda tüm dernek başkanları, özel sektörlerin kurum başkanları, şirketlerin müdürleri ve akabinde de diğer kooperatif başkanlarıyla da bu görüşmeler yapıldı. Daha önce tahsisli olmasına karar verildi. Aradan belirli yıllar geçtikten sonra tahditli S plaka olarak adlandırdığımız konunun gelişmesiyle birlikte bugün bu derneğimiz bu kuruluşun başında yer almaktadır. Olması gereken; vatandaşımıza en iyi şekilde hizmeti sunmak, vatandaşlarımızın çocuklarının büyük bir huzur ve güven içerisinde okul ile ev arasındaki ulaşımını sağlamaktır. Bu derneğin kurulmasında başta tabi ki özel sektörlerin, şirketlerin değerli başkanları, şirket müdürleri olmak üzere ve özellikle Ramazan Bey ve tüm şirket yetkililerimize ve özel ve tek olarak çalışan değerli üyelerimize ben teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğunuz bu yolda biz vatandaşımızın en iyi hizmeti almasını istiyoruz. Ama olması gereken bir şeyde bu derneklerin birlikte beraber hareket etmeleri ve hizmeti en iyi şekilde vatandaşımıza vermeleridir. O yüzden bugün açılışını yapmış olduğumuz bu derneğimizin ilk başta kazasız belasız güzel hizmetler sunmasını diliyor, Rabbim hayırlı eylesin diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Selami BAĞCI tarafından dua yapılarak S Plakalı Minibüsçüler Derneği’nin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesinin ardından törende yer alan katılımcılara pilav ve ayran ikramında bulunulurken, Başkan BAKICI günün bir anısı olarak Dernek Başkanı AKALIN’a duvar saati hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.