DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

BAŞKAN BAKICI KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLERİNDEN VAZGEÇMEDİ

BAŞKAN BAKICI KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLERİNDEN VAZGEÇMEDİ

BAKICI “VİYANA’DAN BAŞLAYAN GERİ ÇEKİLMENİN DURDUĞU GÜNDÜR 4 EYLÜL”

Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtulduğu gün olan 4 Eylül’ün 95. Yıldönümü Bozüyük Belediyesi tarafından yapılacak olan muhteşem etkinlikler ile anılacak.

Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtulduğu gün olan ve her yıl yapılan çeşitli etkinlikler ile kutlanan 4 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın konuya verdiği büyük önem ve Kentin tarihindeki dönüm noktalarından biri olması nedeni ile bu yılda coşkuyla kutlanacak.

Bozüyük’ün tarihi önemini vurgalamak ve bu kutlu geçmişin yeni nesillere aktarılması ve öğretilmesi hususunda Bozüyük’ün benliği için son derece önemli olan Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi’nin kurulmasını sağlayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI bu kez de Bozüyük’ün kurtuluş günü etkinliklerinin yapılması ve anma törenlerinin gerçekleştirilmesinde büyük rol oynadı.

Konu İle ilgili olarak Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “4 Eylül 1922 tarihi yalnızca Bozüyük’ün tarihi için değil, Viyana’dan başlayan geri çekilmenin durduğu gün olması nedeni ile Türk tarihi içinde büyük ve önemli bir gündür. Nice kahramanlıkların yaşandığı ve düşmanın bir daha geri dönmemek üzere ülke topraklarımızdan çıkarıldığı Büyük Taaruzun en önemli aşamalarından biri olan 4 Eylül tarihi; bizlerin asla unutmaması gereken şanlı bir zaferdir. Bu nedenle Bozüyük Belediyesi olarak bu kutlu günün yıldönümünde çeşitli etkinlikler ile anma törenlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

4 Eylül Kurtuluş Günü anma törenleri ve etkinlikleri Pazartesi günü Saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Çelenk Koyma töreni ile başlarken, kutlamalar akşam Saat 20:30’da Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatrosunda düzenlenecek ünlü şarkıcı Berkay Konseri ve çeşitli sahne showları ile devam edecek.

Hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile ulusal basında ilklerin belediyesi olarak sıkça yer alan Bozüyük Belediyesi bu yıl yapılacak olan kurtuluş günü etkinlikleri ile Kamuoyunda adından çok söz ettirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.