DOLAR
32,4487
EURO
34,7895
ALTIN
2.446,57
BIST
9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI GENÇ ÇİFTLERE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

BAŞKAN BAKICI GENÇ ÇİFTLERE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

Bozüyük’te nikâh kıydırmak için 07.07.2017 gibi unutulmayacak özel bir tarihi seçen 9 çiftten üçünün nikâhını kıyan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Bozüyük’te evlilik hazırlığı yapan 9 çift, nikâh tarihlerini unutulmaz kılmak için, gün, ay ve yılı 7 rakamından oluşan 07.07.2017 tarihini seçti. Nikâhlarını 07.07.2017 tarihinde kıydırabilmek için günler öncesinden randevu alan ve hazırlıklarını tamamlayan genç çiftler, nikâhları kıyılarak birbirlerine ve mutluluğa evet dediler.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da bu özel günde genç çiftleri yalnız bırakmadı. Bozüyük Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılan nikâhlardan Özge TAKPAK-Mustafa AKAN, Beray ÖZEK-Burak ÇAY ve Meltem BAKICI ile İlhan Fatih ÖNAL çiftlerinin nikâhlarını kıyarak çiftlerin mutluluğunu paylaşan Başkan BAKICI böyle özel bir tarihte dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. Burada yaptığı konuşmada; “Evliliğe ilk adımı attığınız bu günde sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyen Başkan BAKICI “Birbirinize olan saygı ve sevginizi asla yitirmeyin. Aile yuvasının temeli sadakate dayanır. Aile olmak; iyi günde, kötü günde, varlıkta ve yoklukta eşlerin birbirlerine destek olmalarını ve sadık kalmalarını gerektirir. Eşler, birbirine Allah’ın emanetidirler” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.