DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKAN BAKICI AK PARTİ KASIM AYI İSTİŞARE TOPLANTISINDA PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN BAKICI AK PARTİ KASIM AYI İSTİŞARE TOPLANTISINDA PROJELERİNİ ANLATTI

Yeni Mahalle Konağı’nda düzenlenen AK Parti Kasım ayı ilçe dayanışma toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR ve parti teşkilatı katıldı.
Toplantıda ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN konuşarak toplantıya katılan herkese teşekkür etti. AK Parti Bozüyük Teşkilatı olarak merkezden gelen talep doğrultusunda bu toplantıları gerçekleştirdiklerini belirten ÇETİN “Bozüyük için partimiz adına elimizden geleni yapıyoruz. Toplantıların asıl amacı halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için teşkilatımız ile daha koordinasyonlu bir şekilde çalışabilmemizi sağlamaktır. AK Parti Hükümeti ve AK Parti Belediyeleri arasında yapılan çalışmalarının en güzel örneklerini ilçemizde görüyor ve bununla gurur duyuyoruz. Ben bunun için aramızda bulunan Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya çok teşekkür ediyorum” dedi ve AK Parti olarak her zaman çok çalışacaklarını ve bu toplantıların amacına ulaşacağını belirtti.
ÇETİN’in ardından konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; hazırladığı sunum ile birlikte Bozüyük’te yapımına başlayacak olan projelerini parti teşkilatı ile paylaştı. Yapılan hizmetlerde ve yapılacak olan projelerde, İlçe Başkanından Mahalle başkanına her teşkilat üyesine büyük görev düştüğünü belirten Başkan BAKICI; “Bozüyük için yaptığımız çalışmalar ara vermeden devam edecek. Burada bizlere düşen projelerimizi ve çalışmalarımızı vatandaşlarımıza doğru ve iyi bir şekilde anlatabilmektir” dedi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Belediye Meclis Toplantısı’nda CHP’li Meclis Üyeleri’nin red oyu verdiği bütçe oylamasına da değinen Başkan BAKICI, “Bütçemiz onaylanmış ve ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için 2017 yılında kullanılacaktır. Fakat bütçeye red oyu veren CHP’li meclis üyelerimiz bununla birlikte yolda kalmış ve parası olmayan yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yol paralarının belediye tarafından ödenmesine bile red oyu vermişlerdir. Sosyal Demokrat çizgide olduğunu söyleyen bir partinin üyeleri bu maddeye bile red oyu verirken karşılaştığımız durumu siz değerlendirin” dedi. Kapalı pazar, Akpınar Mahalle Konağı, Hayvan Barınağı ve yeni Hastane İnşaatı gibi projeleri teşkilat ile paylaşan Başkan BAKICI’nın konuşması salonda uzun süre alkış aldı.
Konuşmaların ardından 15 Temmuz Şehitleri anısına Şehit Astsubay Ömer Halis DEMİR’i anlatan kısa bir film yayınlandı. Salonda bulunanların oldukça duygulandığı gösterimde gözyaşlarını tutamayan teşkilat üyeleri gözden kaçmadı. Toplantı teşkilat üyeleri tarafından sorulan soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.