DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI 12 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARI ANLATTI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI 12 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARI ANLATTI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katılarak, 12 yılda gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve partililer katıldı.
Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Yıldırım yaptı.
Gerçekleştirilen toplantının önemine değinen Yıldırım, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Daha sonra konuşan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise Bayırköy’de gerçekleştirdikleri çalışmalar ile yapacakları projeler hakkında kısa bilgi verdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ise gerçekleştirilen toplantıda, Bilecik Belediyesi tarafından 12 yılda gerçekleştirilen çalışmalar ile 2016 yılında şehre kazandırılan eserler hakkında sunum yaptı.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”BİLECİK DÜNDEN ÇOK DAHA İYİ ANCAK YARIN DAHA İYİ OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Hizmete geldikleri dönem ile Bilecik’in bugününü karşılaştıran Belediye Başkanı Selim Yağcı, bugün dünden çok daha iyi konumda olduklarını ancak yarın daha iyi olmak için var güçleriyle çalışmak gerektiğinin altını çizdi.
15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da tek yürek olarak hain emel peşinde olanlara en güzel cevabın verildiğini belirterek; ”Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binalı Yıldırım’ın önderliğinde ülkemizde güzel çalışmalar olduğu gibi bizler de Bilecik’teki AK kadrolarla birlikte çok güzel işler yaptık. Yapılan hiçbir iş tek başına olmuyor. Burada öncelikle bizlere bu hizmetkarlık görevini veren hemşehrilerimizin katkısı var, değerli belediye meclisi üyelerimizin katkısı var, mahalle temsilcilerimiz, belediye çalışanlarımız ve bütün vatandaşlarımızın katkısı var. Onun için ben bu güzel sonuçların alınmasında emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız ve gayemiz Hak için halka hizmet etmek ve milletimizin hizmetkarı olmaktır. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi gelecek noktasında daha iyi konumlara getirmek ve hemşehrilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılış konuşmasının ardından ”Hizmette 12 Altın Yıl” başlıklı sunum eşliğinde 12 yılda yaptıkları çalışmalar ile 2016 yılında şehrimize kazandırılan eserler hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.