DOLAR
32,5548
EURO
34,9380
ALTIN
2.443,23
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Bülent Arınç’tan Bilecik Ve Belediye Başkanımıza Övgüler

Bülent Arınç’tan Bilecik Ve Belediye Başkanımıza Övgüler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ”Bilecik’te iki dönem belediye başkanlığı yapmış Selim Yağcı kardeşimiz, adayımızdır. İlk zafer müjdesini Bilecik’imizden alacağız ve sözümüz var, sayın Başbakanımızla birlikte sizleri tebrik etmek için ilk fırsatta Bilecik’e geleceğiz. Her zaman birlikte olacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarında bulunmak üzere Bilecik’e gelen Arınç, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Bilecik’in kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyet dile getirdi.

Arınç, mahalli idareler seçimlerine az zaman kaldığını ve seçimler için çok çalışmak gerektiğini belirterek, Bilecik’teki bu heyecan ve coşkunun sandıklara yansıtılması gerekir. Bilecik daima seçimlerde daima yukarı çıkan bir grafik gösterdi ve bu seçimleri yine bu şekilde kazanmalıyız. Size güveniyoruz. Bilecik’imizin, namuslu, dürüst, çalışkan insanlarınıza güveniyoruz. İnşallah birlikte başaracağız.”

-“BİLECİK DAİMA YUKARI ÇIKAN BİR GRAFİK GÖSTERDİ”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bilecik halkına selamlarını ilettiğini ifade eden Arınç, Bilecik ve belediye çalışmalarını iyi gördüğünü belirterek, şöyle konuştu:

“İnşallah, emin olun, Bilecik ve ilçelerini büyük oylarla kazanacağız.  Bilecik’te iki dönem belediye başkanlığı yapmış Selim Yağcı kardeşimiz, adayımızdır. İlk zafer müjdesini Bilecik’imizden alacağız ve sözümüz var Sayın Başbakanımızla birlikte sizleri tebrik etmek için ilk fırsatta Bilecik’e geleceğiz. Her zaman birlikte olacağız. Bilecik’in ilçelerini de iyi gördüm, büyük heyecan var. Onlar da seçimleri inşallah kazanacak. Bilecik, Osmanlı’nın başkenti, koca çınarımızın tohumlarının atıldığı yer, her sene, her gün her an, o büyük devletin hangi temeller üzerine kurulduğunu, manevi dinamiklerimizi, o büyük insanları ve dünyadaki büyük etkilerini düşünüyor ve iftihar ediyoruz. Bilecik, 600 yıldan fazla hüküm sürmüş ulu çınarımızın bulunduğu yerdir. Ertuğrul Gazi’lerin bulunduğu ve bir aşiretten bir devletin doğduğu yerdir. Hükümetimiz de her zaman bu konuda Bilecik’i, en değerli varlığımız olarak kabul etti. Bundan sonra da İnşallah Bilecik’ten büyük bir ışık saçılacak. Türkiye, bununla aydınlanacak. Bu ülkemizin dünyadaki gücünü, büyük devlet oluşunu, Bilecik örneğimizde her zaman göstereceğiz.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.