DOLAR
32,5939
EURO
34,7885
ALTIN
2.416,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Konseri

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Konseri

Koro Şefi ve Bağlama Eğitmeni Mehmet UYSAL yönetimindeki Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 14 Mart 2014 Cuma günü akşamı “Solistlerimiz Sizlerle” Konseri ile türkü severlerle buluşuyor.

Saz ekibi ile birlikte 40 kişilik bir toplulukla çalışmalarını sürdüren Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 2013-2014 sezonunun ikinci konserini 14 Mart 2014 Cuma günü verecek. Belediye Düğün Salonu’nda halka açık ve ücretsiz olarak verilecek konser saat 20:00’de başlayacak. Konserde çeşitli yörelere ait koro ve solo eserler olmak üzere toplam 25 türkü seslendirilecek. Eserlerin solo ağırlıklı icra edileceği ve iki bölüm halinde düzenlenen konserin ilk bölümünde 13 türkü, ikinci bölümde de 12 türkü yer alacak.

Birbirinden güzel, hareketli ve sevilen türkülerle adeta bir türkü şöleninin yaşanacağı konserin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.