DOLAR
32,4796
EURO
34,8400
ALTIN
2.451,45
BIST
9.870,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAKICI YENİDOĞAN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAKICI YENİDOĞAN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Yenidoğan Mahallesi’nde Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından devam eden elektrik hatlarının yerin altına alınması çalışmalarını inceledi.

Yenidoğan Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan BAKICI, çalışanlara kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile görüştü. Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan BAKICI onlarla bir süre sohbet ederek; alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini, çalışmaların tamamlanmasının ardından ise Yenidoğan Mahallesi cadde ve sokaklarının kilit taşlarının yenileneceğini belirtti. Başkan BAKICI burada vatandaşlara Belediye tarafından devam eden projeleri de anlatarak; “İlçemizin her yerinde mahallelilerimizin istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bizler sizlerin daha güzel bir Bozüyük’te yaşamanız için görevimizin başındayız. Sizlerden gelen talepler bizler için çok önemli” dedi. Burada ziyaretlerini sürdüren Başkan BAKICI bahçelerinde ürün yetiştiren mahalle sakinleri de ile de görüşerek onlara kolaylıklar diledi.

Daha sonra Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından devam eden Sanayi Caddesi Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hattı çalışmalarına katılan Başkan BAKICI burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.