DOLAR
32,5882
EURO
34,7936
ALTIN
2.508,04
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bakan Eroğlu Vezirhan’da

Bakan Eroğlu Vezirhan’da

Vezirhan dün tarihi günlerinden birini yaşadı, Bakan Veysel Eroğlu Vezirhan’da alkışlarla sloganlarla, tezahüratlarla karşılandı.

Bilecik’i en çok seven Bakan, adeta Bilecik’in Bakan’ı diye tabir ettiğimiz Orman ve Su işleri Bakan’ı Veysel EROĞLU. Vezirhan’da katılımın yüksek olduğu toplantıda “Osmanlı’nın kökünün filizlendiği bu güzel topraklarda, bu güzel insanlarla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Bakan EROĞLU ayrıca Bilecik’e gelmeden önce Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’la Uşak mitinginde olduğunu ve kendilerine Uşak’tan Bilecik’e geçeceğini söylediğimde, Başbakan’ımızın bundan çok mutlu olduğunu, Başbakan’ımız için Bilecik’in ayrı bir sevgi ve öneme sahip olduğunu, bundan dolayı Bilecik’e gittiğinde oradaki kardeşlerime en kalbi sevgi ve selamlarımı ilet dediğini, Başbakanımız’dan Bilecik ve Bilecik’in güzel insanlarına Selam ve sevgilerini getirdiğini belirtti.

Yaklaşan seçimler öncesi küçük ama 5 fabrikası olan, çiftçilikle, nakliyecilikle uğraşan Vezirhan’daki gelişmeyi dile getiren Bakan Veysel EROĞLU, ” Şu gördüğümüz şirin beldemiz değişime, gelişmeye en fazla tanık olan yerlerimizdendir, biz iktidara geldiğimizden beri Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürdük, 17,500 km duble yol yaptık, ekonomiyi belirgin noktalara getirdik, enflasyon canavarını yendik, faizleri %4 seviyelerine kadar getirdik. Hastanelerde eskiden oluşan kuyrukları kaldırdık ”dedi.

İnsanların eskiden ilaç bulamadığını belirten Bakan Veysel EROĞLU; şimdi istediğiniz ilacı bulabiliyor, alabiliyorsunuz. Eskiden SSK’da ilaç kuyruklarına girenler çok iyi bilirler, tedavi olmak için sabahın köründe 5′te-6′da SSK’ya gidersin, muayene olursun ilaçların yazılır, SSK’nın kendi ilaç veznesine gidersin, ilaçların bazıları vardır,bazıları yoktur. Dışarıdan paran varsa alırsın,paran yoksa alamazsın ve o günlerde bu SSK’nın başında kim vardı biliyormusunuz… O zaman Kemal KILIÇDAROĞLU SSK’nın Genel Müdürüydü. Yüksek meblağlarla SSK’ya ilaç aldı. İnsanlar ilaç sıkıntısı yaşadı, Eczaneler SSK reçetelerine ilaç vermiyorlardı. Şimdi soruyorum size istediğiniz ilacı bulabiliyormusunuz, istediğiniz doktor’a gidebiliyormusunuz. Elbette bu değişimi, bu ülkede başlatan insan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dır.Bu yollları yapan, Marmaray’ı yapan, Yüksek Hızlı Tren’i yapan, ekonomiye can veren, faizleri düşüren, istihdamı arttıran, her şehre üniversite kazandıran, Ülkeyi 16 büyük ekonomi arasına sokan, itibarını arttıran iktidar hırsız olabilir mi? Yolsuzluk yapabilir mi?” ifadelerinde bulundu.

Bakan EROĞLU, bu hırsızlık yaftasını yapıştırmaya çalışanların asıl hırsızlar olduğunu ve bu ülkede kalıcı hiç bir değeri olmadıklarını söyledi.

Bakan Veysel EROĞLU’na, Vezirhan Belediye Başkanı Yusuf FİDAN tarafından günün hatırası olarak plaket verildi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.