DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

“Babalar yarışıyor, anneler alkışlıyor, çocuklar eğleniyor”

“Babalar yarışıyor, anneler alkışlıyor, çocuklar eğleniyor”

 

Bilecik’te “Babalar yarışıyor, anneler alkışlıyor, çocuklar eğleniyor” yarışması kapsamında çocuklar gönüllerince eğlenirken, yarışma esnasında iki velinin yere düşmesi çocukları kahkahaya boğdu.

Bilecik Merkez Bahçelievler Mahallesinde eğitim veren anaokulu oyun salonunda düzenlenen yarışmada veliler ve öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Yapılan oyunlar arasında, ayakları ip bağlı bir şekilde zıplayarak çocuklarının elinden peçeteyi alma, çocukların babalarına yoğurt yedirmesi, çocukların bellerine bağlı sepete pinpon topu atma, müzik eşliğinde sandalye kapma yarışmaları düzenlendi

Yarışmalar renkli anlara sahne olurken, ayakları iple bağlı bir şekilde zıplayarak çocuklarının elinden peçeteyi alma ve sandalye kapma yarışmasında iki velinin düşmesi çocukları kahkahaya boğdu.

Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, proje hakkında yaptığı açıklamada, “2014’te başladığımız bir proje ‘Babalar Yarışıyor, Anneler Alkışlıyor, Çocuklar Eğleniyor’ projesi. Amacımız çocuklarımızın babalarıyla beraber kaliteli vakit geçirmek. Babaları eğitime aktif katılımını sağlamak. Şuanda 3 sınıfımızın katıldığı bir etkinlik.
Okulumuzun fiziki şartları nedeniyle 3 sınıfımız yaptı daha sonra ki zamanlarda diğer sınıflarımızın babalarıyla da bu tür etkinliklerimiz olacak. Okulumuzda daha önce sınıflarımızda oynanan oyunları babalarıyla beraber oynadılar. Babalarımıza böyle bir teklif sunuldu babalarda çok istekli katılacağını 7 tane babamız da il dışından sırf bu yarışma için geldiler.

Yarışma demeyelim de etkinlik diyelim çünkü çocuklarıyla beraber güzel vakit geçirdiler. En sonunda da velilerimize öğrencilerimiz madalya takdimi ve belge takdimi edecekler daha sonraki aşamada. Çocuklar da eğlendi anneler, babalar da çok eğlendi güzel bir etkinlik oldu” şeklinde konuştu.

Program, çocukların babalarına madalya takmaları, öğretmenleri ile birlikte pasta keserek müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmelerinin ardından sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.