DOLAR
32,4904
EURO
34,5540
ALTIN
2.496,35
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

AYNI GÜNDE AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AYNI GÜNDE AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

Bilecik Belediyesi tarafından 12 Ekim Cuma günü Sultaneli Osmanlı Sokağı’nın açılışı yapılırken aynı zamanda Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pistinin ise temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Her gün yeni bir hizmeti vatandaşlarımızla buluşturan Bilecik Belediyesi tarafından bir günde hem temel atma töreni olacak hem de açılış programı gerçekleştiriyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi önü ile Belediye Binası karşısındaki alan üzerine inşa edilen ve büyük bir sosyal sorumluluk projesi olan Sultaneli Osmanlı Sokağı’nın açılışı yapılırken aynı zamanda çocuklarımıza birçok yönden katkı sağlayacak olan Trafik Eğitim Pistinin temel atma töreni gerçekleştirilecek.

12 Ekim Cuma günü saat:14:00’te Sultaneli Osmanlı Sokağının açılışı yapılırken, saat: 15:00’te ise Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pistinin temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan temel atma töreni ve açılış programına bütün vatandaşlarımız davetlidir.

BİLECİK BELEDİYESİ ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hazırlanan Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pisti için çalışmalar başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Trafik Eğitim Pisti ile çocuklarımız küçük yaştan itibaren trafik kurallarını öğrenmiş olacak.

Bilecik Belediyesi tarafından Akasya Altı Mevkisinin alt tarafında konumlanan Trafik Eğitim Pisti ile çocuklarımız geleceğe emin adımlarla hazırlanacak. Ülkemizde ve tüm dünyada vatandaşlarımızda trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda yaşanan sorunlar konusunda toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla, çocuklarımızın hizmetine sunacağımız Trafik Eğitim Pistimiz, şehrimiz ve bölgemizde örnek eserlerden biri olacak. Bilecik Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında olan ve çocuklarımıza birçok yönden katkılar sunacağına inandığımız Çocuk Trafik Eğitim Pistimiz 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek ve  bütün donanımı, eğlenme dinlenme alanları, seyir alanları, ihtiyaç alanları gibi birçok yönü ile güzel ve örnek bir proje olacak. Ayrıca proje ile çocuklarımız trafik kurallarının tümünü görsel materyallerle ve uygulamalı olarak öğrenmiş olacak.

BİLECİK BELEDİYESİ SULTANELİ OSMANLI SOKAĞI

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve birçok ev hanımı ile meslek sahibinin ürünleri ve çalışmaları ile faaliyet göstereceği Sultaneli Osmanlı  Bilecik Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde inşa edildi. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sultaneli Osmanlı Sokağı projesi satış noktaları, Bilecik Turizm ve Tanıtım çalışmalarına katkı sunacak şekilde gerçekleştirildi. Uygulanacak proje kapsamında; Sultaneli Osmanlı Sokağı içerisinde hazırlanan satış noktalarında; Bilecik yöresine ait unutulmaya yüz tutmuş el sanatları, yöresel lezzetler, gelenek ve göreneklerimizi yansıtan ürünler ve hizmetler, yeni teknoloji ile üretilmiş Bilecik temalı ürünler, tescilli kuru ürünler, yöresel içecekler ile Bilecik temalı hediyelik eşyaların satışının yapılması amaçlanmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.