DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Akıl Oyunları Etkinliği Düzenlendi

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Eğitim Derneği tarafından gelecek nesilleri bilgisayar oyunlarının esaretinden kurtarmayı hedefleyen “Akıl Oyunları” etkinliği düzenlendi. 

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte, toplamda  4-5-6 yaş grubunda çeşitli okullardan toplamda 160 öğrencinin katılım gösterdiği etkinlikte çocuklar çeşitli “Akıl Oyunları” oynayarak birbirleri ile yarıştılar.
Sabah saat 10:00’da başlayıp 17:00’da sona eren yarışmada dereceye giren çocuklara bisiklet, paten, kaykay gibi çeşitli hediyeler verilirken ayrıca çocuklara madalya verildi.. Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Bilecik Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak; amaçlarının öğrencin televizyon karşısında, bilgisayar karşısından ve cep telefonu oyunlarının karşısından alınarak 2 ay boyunca akıl oyunları etkinliğine meşgul edilmesi olduğunu dile getirdi.
Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olarak kabul ettiğimiz en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. Peygamber Efendimiz, her şeyin bir meyvesi vardır, kalbin meyvesi de çocuktur buyuruyor. O Değerli varlıkları en iyi şekilde yetiştirmek isteyen anne ve babalar bu narin bedenli, hassas duygulu, temiz toprakları nasıl işleyeceklerini cevabını arıyorlar. Bu hususta yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere velilerimize kısacası bu değerli topraklar üzerinde yaşayan herkese büyük görevler düşüyor.” dedi.
Düzenlenen yarışmada hediyelerini alan çocuklar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmezken, çocuklara hediyelerini, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bilecik eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Çelebi verdi.
a10 a1 a2 a3 a4 a5 a8 a9
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.