DOLAR
32,5025
EURO
34,7419
ALTIN
2.495,39
BIST
9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

A Millilerde 2 Oyuncu Antrenmana Çıkmadı

16.11.2013
A+
A-

A Millilerde 2 Oyuncu Antrenmana Çıkmadı

A Milli Futbol Takımı, Belarus maçı öncesi ilk antrenmanına çıktı.

A Milli Futbol Takımı, 19 Kasım Salı günü Mersin’de Belarus ile oynayacağı özel maç öncesi Adana’da ilk antrenmanına çıktı.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki ay-yıldızlı futbolcular, Adana Demirspor Tesisleri’nde idman yaptı.

Milli takım, tesislerde Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur tarafından karşılandı. Antrenman sahasına gelen teknik direktör Terim’e Uğur ve Tuncel tarafından çiçek verildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği antrenmanda futbolcular antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Genç oyuncuların taktik ağırlıklı çalıştığı idmanda futbolcuların neşeli olduğu görüldü. Antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Antrenmana bel rahatsızlığı yaşayan Semih ve Mehmet Topal katılmadı. Sakatlık yaşayan Oğuzhan, Gökhan Töre ve Tolga Zengin ile alerjik bir rahatsızlık geçiren Salih Uçan, ilk tedavilerinin ardından antrenmanda yer aldı.

19 Kasım’da Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak Türkiye-Belarus özel maçı saat 20.00’de başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.