DOLAR
32,3901
EURO
34,7274
ALTIN
2.430,40
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”GENÇLERİMİZE BAŞTA FİZİKİ OLMAK ÜZERE SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANDA DA GÜZEL HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı 15-21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası münasebetiyle yayımladığı mesajında; ”Bilecik Belediyesi olarak gençlerimize başta fiziki anlamda olmak üzere sosyal ve kültürel alanda da güzel hizmetler sunmanın vermiş olduğu memnuniyetle bütün gençlerimizin Gençlik Haftasını tebrik ediyorum” dedi.
Mesajında; gençliğin toplum için önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz, ülkemizin sadece zenginliği değil aynı zamanda değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Dolayısıyla genç nüfusa sahip olmak bizler için büyük bir imkândır. Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden ve evrensel doğrulardan haberdar olan ve hayatın güçlüklerinin üstesinden gelebilecek, donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek ebetteki çok önemli unsurdur. Bu sayede Yüce Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlığın üstüne çıkma hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Bu kutsal emanetin bilincinde olan gençlerimiz ile Bilecik’imiz, Türkiye’miz önüne çıkan her zorluğu aşabilecek güçtedir.
Genç arkadaşlarımızın fikirlerine, düşüncelerine, projelerine büyük önem veriyoruz ve Bilecik’te gençlerimiz için birçok projeyi hayata geçirdik. Aynı şekilde üniversite yerleşkesinde de gençlerimize yönelik güzel çalışmalarımız sürüyor. Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla Bilecik Belediyesi olarak başta fiziki olmak üzere sosyal ve kültürel alanda birçok güzel hizmeti sağlamaya çalışıyoruz ve bu yönde daha güzel ve yeni projeleri uygulamaya koymaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.