DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

900 MİNİK ÖĞRENCİYE YANGIN EĞİTİMİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNDEN 900 MİNİK ÖĞRENCİYE YANGIN EĞİTİMİ

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı  boyunca yaklaşık 900 anaokulu öğrencisi ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yangın eğitimi verildi.

            Öğrencilerin yangın bilincinin arttırılması amacı ile yangından nasıl korunabilecekleri ve yangın durumunda neler yapmaları gerektiğinin öğretildiği yangın eğitimleri ile yıl içerisinde gerek İtfaiye Müdürlüğü’nde gerekse okullarda gerçekleştirilen yangın tatbikatlarında yaklaşık 900 anaokulu öğrencisine yangın eğitimi verildi. Ana sınıflarının ağırlıkta olduğu yangın eğitimleri ilk, orta ve liselerde de yangın tatbikatları ile devam etti. Eğitim döneminin sonunda son olarak Yeşilkent Mahallesi’nde eğitim veren Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nda Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yangın tatbikatı yapıldı. Yangın tatbikatı ile birlikte sınıflar halinde İtfaiye Müdürlüğü’ne gelen minik öğrencilere de yangın eğitimi verildi. İtfaiye personeli tarafından minik öğrencilere yangın konusunda gerekli tüm bilgiler aktarılırken itfaiye araçları da tanıtıldı. Büyük bir heyecanla itfaiye kıyafetleri giyen minikler yangın söndürme hortumunu kullanarak pratik yaptı. Miniklere ayrıca yangın gördüklerinde aciliyetle 110’u aramaları gerektiği söylenerek yangından uzak durmaları, ateş ve çakmakla oyun oynamamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Minik öğrenciler İtfaiye Müdürlüğü tarafından itfaiye arabası ve boyama kitabı hediye edilirken minik öğrenciler itfaiyeci amcaları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.