DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

8. VAN TURİZM FUARINDA “OSMANELİ” İLGİ ODAĞI OLDU

8. VAN TURİZM FUARINDA “OSMANELİ” İLGİ ODAĞI OLDU

Osmaneli’yi Ortadoğu’ya tanıtmak maksadıyla Osmaneli Belediyesi, yöresel ürünleriyle birlikte, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Van’da gerçekleştirilen 8. Van Turizm Fuarına katıldı.

Ülkemizden 35 ilin ilçeleriyle birlikte katıldığı bu büyük fuarda standımız Ortadoğu ülkelerinin özellikle de İranlı turistlerin ilgi odağı oldu. İranlı turizm ve seyahat firmaları tarafından Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen hediyelik ürünler İranlı turizm ve seyahat firmaları tarafından İran’a pazarlanacak. Ayrıca Türkiye’ye İranlı turist getiren İran turizm firmaları Osmaneli Şifalı içmeler tesislerini, konaklamalı paket turları arasına aldılar.
Bu gelişmeler üzerine fuarda yer alan Osmaneli Belediyesi standını Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Sn. Başaran ULUSOY, ziyaret ederek işbirliği için Osmaneli Belediyesini tebrik etti.

Belediye Başkanı Münür ŞAHİN ise fuarla ilgili yaptığı açıklamada; “8.Van Turizm Fuarı’na BEBKA destekleriyle katıldık. Amacımız turizmde çok büyük değer olan Osmaneli ilçemizi tanıtmaktı. Turizmde, alt yapıda hızla yol katettik. En büyük sorun olan konaklama sorununu çözdük. Tarihi Çarşı’yı canlandırıp, müzeleri 2018’de açtığımızda çok daha iyi konuma geleceğiz. Osmaneli, tanıtımı sonuna kadar hak eden bir ilçedir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.