DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Belediyesinden kapsamlı çalışma

Bilecik Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler, Teknik Destek ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatıldı. Havaların ısınması ve yaz aylarında vatandaşların açık havada yoğun kullanım gösterdiği alanlarda sorunsuz ve kaliteli hizmet anlayışına uygun kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Başta yol, kaldırım düzenlemeleri, su işleri olmak üzere bir çok proje detaylı ve hummalı bir çalışma ile yürütülüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında bulunan park onarım ve bakım çalışmaları, refüj yeşillendirme çalışmaları başta olmak üzere yazın vatandaşların uğrak noktalarından biri olan ve Bilecik Belediyesi’nin mahallesi olarak kazandırılan Pelitözü mahallesinde bulunan Bilecik Belediyesi Pelitözü GÖLPARK’ta peyzaj düzenleme, park yapım ve bakımları, kaldırım ve mesire alanları sil baştan yenileniyor.

Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehrin birçok noktasında yol kaldırım yapım ve bakım işlemleri aralıksız sürüyor. Büyüyen ve gelişen Bilecik’in nüfusu her geçen gün artan ve büyük mahallerinden olan Hürriyet Mahallesinde okul yolu üzeri ve değerkent caddesi üzerinde bulunan yol üzerinde kaldırım çalışmaları sürüyor.Ayrıca yapımı hızla devam eden Osmanlı Hamamı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesi içerisine inşaa edilen yeni Öğrenci Otağı, Bilecik Belediyesi Bilgievi, Bilecik Belediyesi Ek Hizmet Binası yapım işinin yanı sıra, yapımı tamamlanan ve çok kısa süre içerisinde hizmete girecek Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı çalışmalar kapsamında yapmış olduğu açıklamada ” Şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bizde Bilecik Belediyesi olarak bizlere güvenen, şehri emanet eden hemşehrilerimize layık hizmetleri bir bir yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Marka Şehir olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen Bilecik’imizi en iyi hizmeti hemşehrilerimize sunmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar şehrimize ve Bilecikli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.