DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

2. DANIŞMA KURULUNDA SAHA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

  1. DANIŞMA KURULUNDA SAHA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

 

 Toplam Faktör Verimliliği Politika Çerçevesi Geliştirilmesi Destek Projesi kapsamında, Bölgesel Ekosistem Analizinde pilot kalkınma ajansı olan BEBKA, çalışmalarını sürdürüyor.

BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim’in başkanlık yaptığı toplantıda, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO), Bursa Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB Bursa, ULUTEK Teknopark, Uludağ Üniversitesi TTO ve Bursa TTO temsilcilerinden oluşan İnovasyon Ekosistem Analizi Danışma Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

BEBKA, ekosistem analizi uygulamalarının yaygınlaştırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar kapsamında, Bursa ili özelinde saha analizleri gerçekleştirmeye devam ediyor. BEBKA’nın koordinatörlüğünde, Bursa İnovasyon Ekosistem Analizi çalışması kapsamında 2. kez toplanan Danışma Kurulu, saha çalışmaları çerçevesinde derlenen verileri ve ekosistem ağ haritasını değerlendirdi. Toplantıda; Bursa’daki proje sayıları, araştırma ve patent başvuruları, patent tescilleri, Ar-Ge ve tasarım merkezi sayısı ve sektöre göre dağılımları gibi konuların saha çalışması sonrasında elde edilen verileri ışığında analizi yapıldı.

BEBKA’nın koordinatörlüğünde süren takip ve değerlendirme çalışmaları sonunda Bursa’nın küçük ölçekli bir Bursa İnovasyon Ekosistem Ağı Haritası ve Raporu hazırlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.