DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
18°C
Bilecik
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Tarım Ailesinden Kızılay’a Kan Bağışı

Tarım Ailesinden Kızılay’a Kan Bağışı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzde düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” ile İl Müdürlüğümüz personeli ve çiftçilerimiz tarafından Kızılay’a kan bağışında bulunuldu.

İl Müdürlüğü salonunda gerçekleşen bağış kampanyasında açıklama yapan İl Müdürü YILDIZ şunları söyledi;

Terör konusu tüm dünyanın başına bela olduğu gibi ülkemizin de başına bela. Şehitlerimize ancak dua edebiliyoruz geride kalan yaralılarımıza kan bağışıyla katkıda bulunmak istedik. Sadece bu yaşadıklarımız için değil her an hasta olabileceğimizi her an kana ihtiyaç olduğumuz bilinci içerisinde hareket ederek böyle bir kampanya başlattık.

Kan bağışı hem kendimiz için hem de kan verdiğimiz kimseye faydası var. Bizim de bir gün o kana ihtiyacımız olabilecek. Tabuta çivi çakan hiçbir zaman o tabuta gireceğini hesaplamaz. Hastalara bakarız hiçbir zaman hasta olabileceğimizi aklımıza getirmeyiz. Mezarlıkların yanından geçeriz bir gün oraya gireceğimizi düşünmeyiz. Tıpkı bu da öyle bugün sağlıklıyız ama yarın hasta olabiliriz. Sağlıklı iken kan verecek durumda iken kan verelim ki bize de gerektiğinde kan bulunabilsin.Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa, geride kalanlara ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozanlara fırsat vermesin.” dedi.

 

İl Müdürü YILDIZ’IN ardından teşekkür konuşması yapan Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami ÇINAR şunları aktardı;

Personeliyle beraber İl Müdürümüz kan bağışında bulunmak istediklerini belirttiler. En kısa sürede buraya gelmeye çalıştık. İl Müdürlüğünde kan bağış kampanyamızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu duyarlılığından dolayı Sayın İl Müdürümüze, personeline ve kan bağışında bulunan tüm Bilecik halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kızılay ve Kan bağışı ile ilgili bilgilendirme sunumunun ardından İl Müdürlüğü personeli ve çiftçiler kan bağışında bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.