DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
ALTIN
2.495,97
BIST
9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü BEBKA Teknik Destek Projesini Uyguladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü BEBKA Teknik Destek Projesini Uyguladı

BEBKA’nın 2015 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında İl ve İlçe Müdürlüğümüze bağlı çalışan personelimize eğitim verildi.

BEBKA(Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) 2015 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz tarafından “Gıda Güvenliği, Denetçi Davranışları ve Etkili İletişim Yöntemleri Eğitimi Projesi” yürütüldü. Proje kapsamında 18-20 Kasım 2015 ve 24-26 Kasım 2015 tarihleri arasından 2 dönem halinde düzenlenen eğitime İl ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimizden 50 personelimiz katılım gösterdi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Hacı Dursun YILDIZ eğitimin sonunda yapılan sertifika programında şunları söyledi;

Gıda güvenliği ve iletişim ikisi de önemli ve hassas konular. Aslında bakıldığında iletişim sadece gıda denetçilerinin değil tüm insanların bilip uygulaması gereken konu. Çünkü insan toplum halinde yaşamak için yaratılmıştır. İletişimi iyi olan insanlar toplumda daha çok yer edinebilmekte, daha çok saygı görebilmekte ve daha çok çevresine fayda sunabilmektedir. Tabi bu gıda denetçisi arkadaşlarımız için çok daha büyük önem arz etmektedir. Projenin hazırlanmasında, kabulünde emeği olan ve bu projede görev alan idareci ve bütün mesai arkadaşlarıma, eğitimi veren hocamız TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) Denetçisi Esen Gonca EGEMEN’e çok teşekkür ediyorum. Nice böyle projelerin uygulanmasını temenni ediyorum. İlk 2 günü teorik 3. günü ise teknik gezi olarak uygulanan eğitimde Türkiye’nin en büyük işletmeleri olan Erşan Et ve Et Ürünleri Tesisleri ile CP Standart Gıda A.Ş. firmalarında uygulamalı eğitim düzenlenmiştir. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

Eğitimin ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ve teknik gezilerin yapılmasıyla eğitim programı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.