DOLAR
32,5886
EURO
35,0441
ALTIN
2.459,83
BIST
9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZI ŞEHRİMİZDE AĞIRLADIK

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZI ŞEHRİMİZDE AĞIRLADIK

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Bilecik’teki temasları kapsamında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı, makamında ziyaret etti.

Belediye Sarayı Bahçesinde, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Meclis Üyeleri ve birim müdürleri  tarafından çiçeklerle karşılanan Abdülhamit Gül, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı 3. döneminde seçilmesinden dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gül, Bilecik halkının AK Partili bir belediyeye ‘evet’ dedikleri için teşekkür ederek, kendilerinin böyle bir karardan dolayı hiçbir zaman pişman olmayacaklarını belirtti.

“Bilecik gerçekten Osmanlı tarih kokan şehir, Osmanlıya manevi başkentlik etmiş tarihi bir merkez. Şeyh Edebali, Osmangazi’nin, Ertuğrulgazi’nin burada manevi izlerinin olduğu eserlerinin olduğu bir şehirdir” ifadeleriyle sözlerine başlayan Gül, şunları söyledi:

”Bugün belediye başkanımıza ustalık döneminde tekrar Bilecik’e hizmet için inşallah 5 yıl güzel çalışmalar yapılacak Türkiye’de AK Partiyle birlikte merkezi yönetimin Türkiye’deki bütün insanların hangi düşünceye hangi inanışa sahip olursa olsun, Şeyh Edebali’nin de dediği gibi “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” üslubu temel ilkemiz olmuştur. Merkezi yönetimle birlikte yerel yönetimdeki iktidarla birlikte tüm Türkiye AK Partili belediyelerin milletimize hizmet etme serüveni başlamıştır”

 ARTIK ŞEHİRLERİMİZ BİRBİRLERİYLE VE DÜNYA İLE YARIŞIYOR

Türkiye’de belediyecilik denilince akla gelen ilk ismin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve İstanbul’da Belediye Başkanı olduğu 1994 yılında gerçekten belediyecilik hizmetleri arasında adeta en temel hizmetleri yaptığını belirten Gül, “ Vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden uzak olduğu bir şehrin gerçekten medeniyetler şehri dünyanın baş şehri olabilecek bir niteliğe maddi ve manevi unsurlarıyla hizmetleriyle taşıdık. Bugün 30 Mart seçimlerinde seçim önceki kurulan onca tuzağa rağmen işte yüzde 30’ların altına düştü diye kamuoyunda birtakım olaylara rağmen milletimiz yerel yönetimlerde de bir kez daha AK Partiyi seçmiştir. Bu seçimlerde yüzde 45 gibi tarihi bir seçimi milletimizin desteğiyle aldık. Ak Parti 2004 yılında yerel kalkınma başlıyor sloganıyla Türkiye’de çok güzel şeyler sergiledi. 2004’de milletimiz bu desteği bize verdi. 2009 yılında sloganımız ”Marka Şehirler” sloganıydı artık ülkelerden ziyade şehirlerin yarıştığı  bir dünyadayız. Bugün Bilecik, kendi tarihiyle kokan bir gelenek var. Şehirler artık kendileriyle yarışacak hem de ülkeleriyle yarışacaklar” dedi.

“MİLLETİMİZ  RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAK”

Türkiye’nin yoğun gündeminde bulunan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Abdülhamit Gül, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Ben inanıyorum ki kendisinden olan kendi değerleriyle barışık ve hangi konuda ne şekilde düşündüğünü siyasetin içinden gelen sokağın içinden gelen bir adaya destek vereceğini düşünüyorum. Bu vesileyle hangi partiye oy vermiş olursa olsun Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeleri için kendilerinde istirhamda bulunuyoruz desteklerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Bu milletimiz Belediye Başkanı olduğu günden beri yanında oldu bu Cumhur Başkanı seçimlerinde de yanında olacaklarına inanıyorum. Cumhurbaşkanı seçimi sonrasında da İnşallah yeni Türkiye emin adımlarla kurulacak. Milletimizde bu desteği verecek. Bizler şehirlere emanet olarak bakıyoruz bizden geçecek ve bir alt nesille verecek şekilde daha güzel bir şekilde teslim edecek. Şehrin belediye başkanı o şehrin sahibi değil o şehrin temsilcisi olarak görüyor ak partililer. Ben bu vesileyle sayın başkanımızı tekrar tebrik ediyorum. Bilecikli hemşehrilerimizin verdiği destek içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Bu seçiminde hızlı treninde hayırlara vesile olmasını diliyor, Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramını da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

”ŞEHRİMİZİ EN İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’ü Bilecik’te görmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, kendisine teşekkür etti.

Bilecik ve Belediye çalışmaları hakkında Gül’e bilgi veren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Yoğun programları üzerine bizleri de ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilecik Belediye Başkanı olarak 2004 yılından itibaren görev yapmaktayım. 10 yılı aşkın süredir Osmangazi’nin, Şeyh Edebali’nin, Ertuğrulgazi’nin ayaklarının izi olan bu topraklara hizmet etme gayreti ve çabası içindeyiz. Yerel yönetim üzerine Bilecik’e göreve geldiğimizde maalesef Bilecik hak ettiği hizmetleri alamamış durumdaydı. Alt yapı konusunda çok büyük eksiklikleri vardı. Şehrin mevcut yol imarlarının gerçekten 3’te 1’i çalışır vaziyetteydi. Bu büyük sorunların bir anda çözülemeyeceğini düşünerek, 3 aşamalı bir plan hazırladık. İlk 5 yıllık dönemimizde şehrimiz için olması gereken alt yapı, yol, su ve doğalgaz gibi hizmetleri gerçekleştirdik. İkinci 5 yıllık dönemimizde ise kentin şehir vizyonuna değer katacak ve Bilecik’in 11 plakasını andıran 11 proje sloganıyla hemşehrilerimizin karşısına çıktık ve bunlara yenilerini ekleyerek, hizmete açtık. Osmanlı tarih şeridi projemiz, Kent Müzesi projemiz, Yükselen Türkiye projemiz, Arıtma Tesisi ve Katı Atık Bertaraf Tesislerimizi ise kısa zamanda hizmete sunacağız. Vatandaşlarımız bizlere 3. dönem hizmet etme fırsatı verdi. Bu dönemde de şehrimizi Türkiye ve dünyaya tanıtacak, çalışmalar ile yola çıktık. Şehrimizin tarihinden, doğal özelliklerinden var olan hasılayı kullanarakturizm anlamında, tanıtım anlamında Bilecik’i en iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz”

Konuşmaların sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’e üzerinde Osmanlı arması olan bir tabak ve fincan takımı hediye etti.

 

 

DSC_4645 DSC_4683 DSC_4706 DSC_4729 DSC_4737 DSC_4768

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.