DOLAR
39,9441
EURO
46,9765
ALTIN
4.284,98
BIST
10.275,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
36°C
Bilecik
36°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
Salı Açık
36°C
Çarşamba Açık
37°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C

BAŞKAN BAKICI YEREL VE ULUSAL MEDYA KURULUŞLARINDA GÖREV YAPAN GAZETECİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Türk Basınında sansürün kaldırılışının 106. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin “Basın Bayramını” kutlayarak “Özgür, bağımsız ve tarafsız basın, demokrasinin çok seslilik ilkesi ve özgürlük anlayışının yaşama geçirilmesinde büyük öneme sahiptir “dedi.

Mesajında basın kuruluşlarının özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde görevlerini yaparken ülke menfaatlerini, kamusal düzeni, toplumsal dinamikleri ve meslek ahlakını ön planda tutarak sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Başkan BAKICI, “Basın özgürlüğü, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli biçimidir. Bu çerçevede basınımızın ve basın çalışanlarının her türlü baskı ve tehditten uzak çalışmalarını sağlamak, demokrasimiz için vazgeçilmez bir görevdir. Basın mensuplarımızın üstlendikleri görevin öneminin bilinci içerisinde, özgürlük ve sağ duyularından ödün vermeden hareket ederek kamuoyunu aydınlatmayı ve gerçekleri yansıtmayı sürdürmelerini temenni eder, görevleri başında hayatlarını kaybeden tüm basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.