DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
ALTIN
2.437,70
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BİLECİK EMİTT 2016’DA TANITILDI

BİLECİK EMİTT 2016’DA TANITILDI

Bilecik’in tarihi, turizmi, kültürel ve ekonomik değerleri, İstanbul’da açılan 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) tanıtıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile bu yıl 28-31 Ocak tarihlerinde düzenlenen, 70 ülke ve turizm merkezlerinden 4 bin 500 katılımcının yer aldığı EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Bilecik Valiliği adına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Bilecik Belediye Başkanlığı ile birlikte katıldı.

Tarihi misyonu, doğal güzellikleri, sivil mimari örnekleri, kendine has ürünleri ve el sanatları ile en güzel şekilde tanıtılmaya çalışıldığı fuarı, başta Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar ziyaret etti.

Bilecik standını ziyaret eden seyahat acenteleriyle görüşülerek, Bilecik ve ilçelerinin tarihi ve doğal güzellikleri ile tur düzenlenebilecek tatil noktaları anlatıldı. Bunun yanında fuarda, yerli ve yabancı ziyaretçilere ilçelerde üretilen ayva ve nar lokumu, helva ve boza ikram edilirken, Kınık çömlekçiliği canlı performansla sunumu yapılarak büyük bir beğeni topladı.

Fuar süresince gerek Bilecik Valiliği, gerek Belediye Başkanlıkları ile gerekse BEBKA tarafından hazırlanan birçok tanıtıcı materyal ve promosyon ürün ziyaretçilere dağıtıldı.

DSC_2406 DSCN2067 DSC_2265 DSC_2331

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.