DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Alternatif Töreni Yapıldı

Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle alternatif tören yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi, Vatan Partisi Bilecik İl Teşkilatı da Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak alternatif törene katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şube Başkanı Feyzi Köse, Kendi çocukluklarından 2013 yılına kadar bayramların milli bayramlar olarak kutlandığını belirterek,” Bayramlara herkes sahip çıkardı. O yüzden bu alternatif törenleri yapmak zorunda kalıyoruz. Bu bayram o kadar büyük bir bayram ki, kurtuluşumuzun meşalesinin yakıldığı gündür 19 Mayıs. Bir ülkenin laik, demokratik bir cumhuriyetin temellerinin başlangıcının atılması 19 Mayıs günüdür. Bizler her bayramımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Törene, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta, Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şube Başkanı Feyzi Köse, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan ve partililer katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.