DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER’den şehit ve gazi ailelerine iftar

Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER Bilecik’te şehit ve gazi ailelerine iftar verdi.

Pelitözü Gölpark’ta düzenlen iftarda İl Müftüsü Necati Akkuş’un yaptırdığı duanın ardından konuşan ZÜCDER Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, ZÜCDER’in züccaciye sektörünü temsilen 2004 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden itibaren firmalardan önce sektörü sektörden önce de ülkenin menfaatlerini ön planda tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, ” “Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu durum hepinizin malumu. Gönül ister ki her zaman tüm dünyayı barış sarsın ancak çok eski tarihlerden beri dünyada yaşanan sıkıntılar zaman zaman istenmeyen can ve mal kayıplarına neden olmakta. Bizler de bize emanet edilen vatanımızın kutsal topraklarımızın korunması ve kollanması için zaman zaman bedeller ödemek zorunda kalmaktayız. Maalesef bu günlerde de ülke olarak bedel ödediğimiz bir süreçten geçiyoruz. Sizler bu vatan için canlarını hiç düşünmeden vermiş şehitlerimizin ve bu mücadelelerden gazi mertebesinde çıkmış evlatlarımızın ailelerisiniz. Sizlerinde acılarını hafifletmemizin mümkün olmadığını biliyoruz ama şunu bilin ki hepinizin acısını bizde sizler gibi hissediyoruz. Milletçe aynı duyguları yaşıyor ve de üzüntü duyuyoruz. Burada önemli olan birlik ve beraberlik duygumuz. Aynı bayrağın altında yaşayan milletimiz olarak el ele verip bütün bu sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz. Biz millet olarak zor zamanlarda her zaman kenetlenmeyi bilmişizdir.Yine aynı birliktelik ve azimle bütün zorlukları aşacağımıza inanıyor siz sevgili şehit ve gazi yakınlarımıza da metanet diliyoruz. Bu gün hepinizin bildiği gibi yine iki acı haber aldık. Yine şehitlerimiz var. Mardin ve Hakkari de 6 gencimiz 6 evladımız daha şehit düşmüş durumda. Üzüntümüz yine sonsuz bu şehitlerimize de Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. Bugün vermiş olduğumuz yemeğin hepimizin için güzel geçmiş olmasını umuyor, şimdiden hepinizin mübarek Ramazan Bayramını da kutluyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor. Hepinizi sevgi ve saygıyla tekrar selamlıyorum.” diye konuştu.

Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hayati Durak ise düzenlenen iftar için ZÜCDER Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan’a yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu.

PORLAND porselen fabrikası iftarın ardından şehit ve gazi ailelerine porselen takımları hediye etti.

İftara, Bilecik Valisi Süleyman Elban, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hayati Durak, şehit ve gazi aileleri katıldı.

WhatsApp-Image-20160625 (1)

WhatsApp-Image-20160625 (2)

WhatsApp-Image-20160625 (3)

WhatsApp-Image-20160625 (4)

WhatsApp-Image-20160625

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.