DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Zirvelerin takımı Beşiktaş

Beşiktaş Futbol Takımı, bu sezon mücadele ettiği tüm kulvarlarda iddialı olduğunu aldığı sonuçlarla ortaya koydu.

Sezon başından itibaren yoğun bir temponun içine giren siyah-beyazlı ekip, mücadele ettiği her kulvarda zirveye yerleşti.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren “Kara Kartallar”, UEFA Avrupa Ligi’nin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da rakiplerine üstünlük kurdu. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde zorlu yarışın içinde olan Beşiktaş, yer aldığı her kulvarda lider konuma gelerek camiayı sevindirdi.

UEFA Avrupa Ligi’nde grubu lider tamamladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde grubu namağlup lider olarak tamamladı.

C Grubu’nda Tottenham Hotspur, Asteras ve Partizan ile mücadele eden siyah-beyazlı ekip, rakiplerine hiç yenilmedi. Gruptaki 6 maçta üçer galibiyet ve beraberlik alan “Kara Kartallar”, 12 puan toplayarak ikinci tura adını lider olarak yazdırdı.

Süper Lig’de de zirvede

Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’de de zirvede yer almanın keyfini yaşıyor.

Beşiktaş, 12. haftası geride kalan ligde 8 galibiyet, ikişer de beraberlik ve yenilgi aldı. Son olarak Trabzonspor’u 3-0 mağlup eden “Kara Kartallar”, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin önünde 26 puanla Süper Lig’de liderliğini sürdürdü.

Türkiye Kupası’nda da iddialı

Yoğun maç temposuna Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi de eklenen Beşiktaş, bu kulvarda da iddiasını ilk maçta ortaya koydu.

Çaykur Rizespor, Sarıyer ve Adana Demirspor ile birlikte F Grubu’nda yer alan siyah-beyazlı ekip, grubundaki ilk karşılaşmada Sarıyer’e 4-0 üstünlük kurarak zirveye yerleşti.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.