DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Zabıta Müdürlüğünden Gramaj Denetimi

Bilecik’te Zabıta Müdürlüğünce Ekmek ve Pide Gramaj Denetimi Yapıldı 

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilimizdeki unlu mamul üretim yerlerinde ekmek ve pide gramaj denetimi yapıldı.

Vatandaşlarımızın özellikle gıda ürünlerinde sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, ekmek ve pidelerin gramajı denetlendi.

Kontroller hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Zabıta Amiri Sali Yılmaz, Zabıta Müdürlüğü olarak belirli aralıklar dahilinde denetimleri gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

‘’Bu denetimlerdeki amacımız özellikle gıda sektörü başta olmak üzere, vatandaşlarımızın hizmetin en iyisi ve en kalitelisi ile buluşmasıdır. Bu anlamda Ramazan ayında da birçok kez denetimlerimizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta itibariyle 250 gramlık ekmeğin fiyatı 1.5 TL oldu. Ramazan pidesi ise 350 gram sade pide 2.5 TL, 350 gram yumurtalı pide ise 3.5 TL’den satılmaya başlandı. Yani ekmeğin fiyatı artarken gramı da artmış oldu. Bizler de Zabıta Müdürlüğü olarak ekmeğin gramajını denetleyerek, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli hizmet almasını sağlamaktır.’’ ifadelerini kullandı.

zabıtadan denetim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.