DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÇİĞ KÖFTE VE YUFKACI DENETİMİ

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÇİĞ KÖFTE VE YUFKACI DENETİMİ
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tarafından kentte faaliyet gösteren çiğköfte ve yufka üretim yerleri denetimi yapıldı.
  Halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sıkı denetimlerde Zabıta Müdürlüğü ekipleri birçok başlıkta kontroller gerçekleştirdi.
Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve birim memurlarının katıldığı denetimlerde ekipler,  işyerlerinde başta temizlik başta olmak üzere birçok kalemde incelemeler yaptı.
Yılın ilk günlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, genel hijyen şartlarını da inceleyen ekipler, iş yerlerinin ruhsat kontrolleri ile çalışanlarının sigorta kayıtlarını da incelerken aynı zamanda kullanılan ürünlerin son kullanım tarihlerini kontrol etti.
Halkın sağlığını etkileyen ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde uyarılarda bulunan ekipler, işyeri sahipleri ve çalışanlarına gerekli eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.
ZABITA MÜDÜRÜ ERDEM TETİK:
”VATANDAŞLARIMIZIN ÖZELLİKLE DE GIDA İLE İLGİLİ HİZMETLERİN EN SAĞLIKLI VE KALİTELİSİNİ ALMALARI İÇİN SIKI DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Zabıta Müdürü Erdem Tetik, gerçekleştirdikleri denetimler hakkında yaptığı açıklamada; çiğköfte üretim ve sunum yapılan yerlerin son dönemlerde yoğun şekilde faaliyet gösterdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
”Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, 2017 yılında da vatandaşlarımızın özellikle de gıda ile ilgili hizmetlerin en sağlıklı ve en kalitelisini almaları için sıkı denetimler gerçekleştiriyoruz.   Birçok alanda belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz denetim çalışmalarımız kapsamında bugün, çiğ köfte ile yufka üretimi yapılan yarleri denetledik. Birçok kalemde gerçekleştirdiğimiz kontrollerde amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir şekilde üretilen ürünleri almalarını sağlamaktır. Denetimlerimizde esnaf ve iş yeri çalışanlarına gerekli uyarı ve talimatları verdik. Çünkü özellikle de gıda sektörünün halkımızın sağlığı açısından son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu konulardaki olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde 153 numaralı telefonları aramalarını rica ediyoruz. ifadelerini kullandı.
1-2 dsc_8981 2-2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.