DOLAR
32,5908
EURO
34,8058
ALTIN
2.422,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

“YÜKSEK’ İN AİLESİ ADALET İSTİYOR.” başlıklı yazıya İl Emniyet Müdürlüğünden açıklama

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bilecik’te yayın hayatını sürdüren yerel gazetede çıkan bir haber üzerine açıklama yapıldı. Konu ile alakalı yapılan açıklama da “Bilecik merkezinde faaliyetini sürdürmekte olan Sakarya gazetesinin 26/12/2014 tarih ve 4006 sayılı nüshasında yayınlanan “YÜKSEK’ İN AİLESİ ADALET İSTİYOR.” başlıklı haber yazıya ait açıklamadır. İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru A.Ö. nün 21/12/2014 Pazar günü saat 17.10 sıralarında sürücülüğünü yaptığı 11 EF 698 plaka sayılı hususi marka resmi hizmet otosu ile İlimiz Hürriyet mahallesi Özbekar Kömürcülük isimli işyeri önünde Polisevi istikametine doğru seyir halinde iken o esnada karşıdan-karşıya yaya olarak geçmekte olan 1947 doğumlu Ehlinaz Yüksek isimli bayana çarpması neticesinde trafik kazası meydana gelmiştir. Olay yerine gelen ambulans vasıtasıyla yaralı bir vaziyette Bilecik Devlet Hastanesine intikal ettirilen Ehlinaz Yüksek, Acil Serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve aynı gün hayatını kaybetmiştir.

Günün Nöbetçi Savcısının talimatları doğrultusunda “Taksirle Öldürme” olayına karışması nedeniyle ifadesi alınan polis memuru A.Ö. hakkında hazırlanan tahkikat evrakları 22/12/2014 tarihinde Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiş olup, konu ile ilgili adli sürece devam edilmektedir.

Aynı zamanda adı geçen polis memuru hakkında, Emniyet Örgütü Disiplin Tüzüğü hükümleri gereği 26/12/2014 tarihli Bilecik Valiliği onaylarına binaen disiplin soruşturması da başlatılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü olarak trafik kazası neticesi vefat eden Ehlinaz Yüksek’ e Allah’ tan rahmet, kız kardeşi Nurtaş Doğan ile çocukları Cemil Yüksek, Cengiz Yüksek ve Sevim Yüksek ile diğer tüm yakınlarına da taziyelerimizi iletir, sabırlar dileriz.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan adli ve idari sürecin işlemesinde yerine getirilmesi gereken tüm işlemlerin yasalar çerçevesinde yapılmakta olduğu ve hiç kimsenin endişe duymaması gerektiği hususu kamuoyu ile paylaşıyoruz.

bilecik emniyet_mudurlugu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.