DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

YÜKSEK HIZLI TREN ULAŞIM HATTI ÇALIŞMASI

YÜKSEK HIZLI TREN ULAŞIM HATTI ÇALIŞMASI

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Karasu Caddesi Tekmar Yolu ile Yüksek Hızlı Tren arasında 15 metre genişliğinde yol çalışması gerçekleştirilerek, bağlantı sağlanacak.

Şehrileşme noktasında önemli bir ivme kazanan ve her geçen gün büyüyen karasu mevkiinde, Karasu Gençlik ve Yaşam Adası mesire ve dinlenme alanları, Su Eğlence Dünyası, futbol sahaları, Kapalı Spor Salonları gibi spor, eğlence ve dinlenme alanların yanısıra, mezbahane, atıksu arıtma tesisi, Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yüksek Hızlı Tren gibi büyük projelerin buluştuğu bir nokta haline geldi. Bilecik Belediyesi, tüm bu proje ve noktalara ulaşımın daha kaliteli ve sağlıklı olması açısından tüm gerekli çalışmaları sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar kapsamında, kısa bir süre sonra hizmete girecek olan yüksek hızlı tren İstasyonu’na bağlantı sağlanacak.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmanın sürdürüldüğü alanda incelemelerde bulunarak, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin her bir köşesinin imar ve ihya edildiğini ifade eden Başkan Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışmanın bitirilmesi ile insanlarımızın Hızlı Tren İstasyonu’na daha rahat ve kolay şekilde ulaşabileceklerini belirtti.

Yaklaşık 150 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki bağlantı geçişi çalışmasında, yol çalışmalarının yanısıra alt yapı ve diğer hizmetlerin de gerçekleştirildiğini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışma ile Karasu Caddesi Tekmar Yolu ve Hızlı Tren İstasyonu arasında bağlantının yapılmış olacağını kaydetti.

DSC_5420_resized DSC_5425_resized

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.