DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
23°C

Yüksek Hızlı Tren İnşaatının Yakınında Çökme Meydana Geldi

Yüksek Hızlı Tren İnşaatının Yakınında Çökme Meydana Geldi.  Bilecik’in Pazaryeri İlçesine bağlı Demirköy’e gelmeden Kurtköy’e dönen yolda, yapımına devam edilen yüksek hızlı tren inşaatının yakınında çökme yaşandığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Bilecik’in Pazaryeri İlçesine bağlı Demirköy’e gelmeden Kurtköye dönen yolda, yapımına devam edilen yüksek hızlı tren inşaatının yakınında devam eden tünel çalışmasında yaklaşık 100 metre çapında 60 metre derinliğinde göçük (obruk) meydana geldi.

Yaşanan göçük nedeniyle bölgeye ilk olarak Jandarma ekipleri sevk edildi. Obruğun oluştuğu alan güvenlik şeridi ile çevrildi.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Jandarma ve Alay Komutanında olay yerine geldiği ve incelemelerde bulunduğu öğrenilirken, Adnan İnkaya adlı vatandaş, bölgenin su bölgesi olduğunu ve hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini, çalışmalar esnasında 100 metre çapında ve 60 metre derinliğinde bir obruk oluştuğunu ölü veya yaralı olmadığını, sadece yakındaki evin sakinlerine ait traktör levazımatının obruğun içine düştüğünü söyledi.

Yaşanan olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirirken, Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve beraberindekiler incelemenin ardından bir süre sonra olayın yaşandığı yerden ayrıldılar.

Çöken bölgenin yakınındaki evin yanından hafriyat kamyonu ile malzemeler dökülürken diğer yandan da oluşan obruğa beton döküldü.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.