DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Ytong Donatılı Duvar Panelleri İnşaatları 10 Kat Hızlandırıyor

Ytong Donatılı Duvar Panelleri İnşaatları 10 Kat Hızlandırıyor

Yenilikçi ürünleriyle yapı malzemesi sektörüne yön veren Türk Ytong, Donatılı Duvar Panelleri ile büyük projelerin tercihi oluyor. Uygulama süresi, maliyeti, düzgün ve kolay işlenebilirliği, ısı yalıtım özelliği ve yapılara henüz inşaat sürecinde kazandırdığı estetik görünüm ile Ytong Donatılı Duvar Panelleri inşaat sektöründe fark yaratıyor.

Türk inşaat sektörünün deneyimli ve yenilikçi firması Türk Ytong’un Donatılı Duvar Panelleri, büyük projelerde hızlı ve güvenli bir çözüm olarak tercih ediliyor. Geleneksel uygulamalara göre 10 kat daha hızlı inşaat yapmayı mümkün hale getiren Ytong Donatılı Duvar Panelleri bu özelliği ile sanayi yapıları, kültür ve spor tesisleri, oteller ve alışveriş merkezleri gibi büyük metrekareli ve zamana karşı yarışan tesislerde hızlı bir çözüm ortağı olarak tercih ediliyor.

Ytong Donatılı Duvar Panelleri, geçmeli profil yapısı, işçilikten gelen hatalarla oluşabilecek boşluklara izin vermezken, arkasından gelen diğer imalat ekiplerine hızlı ve temiz bir çalışma ortamı sağlıyor.

Yangın güvenliği için “özellikle” Ytong

Ytong Donatılı Duvar Panelleri, “A1 sınıfı yanmaz” özelliği ile yangın kaçış koridorları ve yangın merdivenlerinde özellikle tercih ediliyor. Meydana gelebilecek bir yangın sırasında binanın yeterli zamanda boşaltılmasına imkan tanıyan Ytong Donatılı Duvar Panelleri, güvenli yapı tasarımının vazgeçilmez yapı malzemesi oluyor.

İç ortam hava kalitesine katkı sağlıyor

Mineral esaslı ve çevre dostu olan Ytong Donatılı Duvar Panelleri, nefes alan yapısı ile çok sayıda insan tarafından sık ziyaret edilen AVM, hastane, okul gibi yapılarda, iç ortam kalitesine olumlu katkı sağlıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.