DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

Yoğun Kar Yağışı Uyarısı. Meteoroloji Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğünce yapılan hava tahmin çalışmalarında Bilecik ve İlçelerinde cumartesi günü başlaması beklenen yoğun kar yağışının hafifleyerek hafta ortalarına kadar süreceği değerlendirildi.

Meteoroloji Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğünce yapılan açıklamada:

Bölge genelinde hava çok bulutlu ve yağışlı olacak. Öğle saatlerinden itibaren yağmur, karla karışık yağmur ve yükseklerde kar yağışı şeklinde başlaması beklenen yağışların ilerleyen saatlerde kar şekline döneceği ve gece saatlerinde Bursa, Bilecik, Kütahya il geneli ile Eskişehir ilinin batı kesimlerinde ( Eskişehir il merkezi, Sarıcakaya, Mihalgazi, İnönü, Seyitgazi, Han ) kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: 2-5 derece artacağı beklenmektedir.

RÜZGAR: Sabah saatlerinde Eskişehir ve Bilecik çevrelerinde güney ve doğu yönlerden, Bursa ve Kütahya çevrelerinde güney ve batı yönlerden orta kuvvette, Bursa ilinin batı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli ( 40-60 Km/saat) esmesi beklenmektedir. Öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde güney ve batı yönlerden orta kuvvette, Bursa ve Kütahya çevrelerinde zaman zaman kuvvetli (40-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra ise rüzgarın yönünün kuzey ve batı yönlere dönmesi, bölge genelinde orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR
Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde beklenen yağışların, akşam saatlerinden itibaren kuvvetli, yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma, don olayı, yüksek kesimlerde çığ tehlikesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.