DOLAR
32,5182
EURO
34,7941
ALTIN
2.430,88
BIST
9.733,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA ALMANYA’DAN YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Almanya’nın Philharmonie Essen kentinde İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Avrupa Başarı Ödülleri programında; Alman Hükümet Sözcüsü Friedhelm Ost tarafından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya ”Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü verildi.

 

19-23 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Essen kentinde Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde gerçekleştirilen İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarında ilimizi anlattık.

 

Avrupanın en önemli ödüllerinden biri olan ve birçok ülke ve şehrin çalışma ve eserleri ile değerlendirildiği tanıtım günlerinde Avrupa Başarı ödülleri programında; Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Yılın En Başarılı Belediye Başkanı ödülü verildi.

 

Alman-Türk ilişkilerinin güçlenmesinde ve buna ilişkin katkının verilmesine büyük imkanlar sunan Avrupa Başarı Ödüllerini; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı adına; Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan aldı.

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın selam ve muhabbetlerini Almanya’daki Türk vatandaşlarımıza iletildiği fuarda ilimiz ve ülkemizin güzellik ve özellikleri anlatıldı.

Ekonomi, sanat, siyaset, moda, sağlık ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun ödüle layık görüldüğü gala gecesinde Almanyadaki Türk girişimciler bir arayara gelerek birbirleri ile tanışma imkanı buldu.

”İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” DÜŞÜNCESİ ALMANYA’YA TAŞINDI
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’ten; Almanya’da ”İnsanı Yaşarti Devlet Yaşasın” ve ”Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” düşüncelerinin taşındığı fuarda ilimiz ve ülkemiz sahip olduğu değer ve özellikleri ile Avrupa’da gönülleri fethetti.

Gerçekleştirilen programda söz alan Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan’in okuduğu, Şeyh Edebali’nin öğüt ve sözleri geceye damga vurdu.

İlimiz ve ülkemizinin tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sunan fuarda ayrıca ilimiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Zuhal Mansfield’, Bilecik ve Bilecik’teki ekonomi ve ticaret hayatına ilişkin bilgiler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.