DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE EKİBİNDEN BİLECİK’E ÖVGÜLER

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE EKİBİNDEN BİLECİK’E ÖVGÜLER

Bilecik’e 3. kez gelerek, çekimlerini gerçekleştiren Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunucusu ve yönetmeni Acun Ilıcalı başta olmak üzere jüri üyelerinden Eser Yenenler ve sunucu Alp Kırşan, Bilecik’i övgü dolu sözlerle anlattı.

Programları açısından en önemli çekim bölümü olarak adlandırdıkları ilk çekimleri, şehrimizde gerçekleştiren Yetenek Sizsiniz Türkiye ekibi, Bilecik ve Bileciklileri çok sevdiklerini belirtti. Bilecik’e olan sevgilerini, şehre 3. kez gelerek ispat ettiklerini aktaran ekip, var olan seyirci atmosferinin kendilerini memnun ettiğini belirttiler.

ACUN ILICALI: ”BİLECİK HALKI BİZİ BURAYA ADETA ÇEKİYOR”

Bilecik’te oldukları için ekip olarak çok mutlu olduklarını belirten Ilıcalı, şunları söyledi:

”Vallahi biz de Bilecik’te olduğumuz için çok mutluyuz. Buraya 3. kez geldiğimizden belli oluyordur herhalde. Çok seviyoruz Bilecik’i. Bilecik’in uğurlu geldiğini düşünüyorum. Geçen sezon çok güzel çekimler yapmıştık. Bilecik halkını da çok seviyoruz. Bizi çok güzel karşılıyorlar. Sizler ve Bilecik halkı bizleri buraya adeta çekiyorsunuz. Biz de geliyoruz. Belediye Başkanıma da hürmetlerimi bildiriyorum.”

ALP KIRŞAN: ”BİLECİK’İN DOĞASI VE TEMİZ HAVASI MEŞHUR”

Bilecik’in doğası, yeşili ve temiz havasına hayran olduklarını dile getiren Kırşan şunları ifade etti:

”3. kez Bilecik’e geldik. Acun ağabey öncelikle çok seviyor Bilecik’i. İzleyici kitlesi çok güzel ve kaliteli. Mutluyuz yani Bilecik’te. Bilecik’in damak tadı da çok güzel onun için hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Bilecik’in temiz havası meşhur. Bir sürü çam ormanları var. O yüzden de temiz havası çok hoşumuza gitti. Ayrıca Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya da teşekkürlerimizi sunuyorum.”

ESER YENENLER: ”BİLCECİK YÜZ ÖLÇÜMÜ KÜÇÜK AMA ENERJİSİ EN BÜYÜK ŞEHİR”

Bilecik’e gelmeye doyamadıklarını sözlerine ekleyen jüri üyesi Eser Yenenler ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı:

”Vallahi Bilecik’e gelmeye doyamıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir etken. Bilecik, yüz ölçümü küçük ama enerjisi en büyük bir şehir. Özellikle, salonunuz da çok güzel. Geçen sefer de söylediğim gibi Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin çekimini, hatta bizim için çok önemli olan ilk çekimini burada yapıyoruz. Ayrıca bu ilgi ve sevgi için de çok teşekkür ediyorum. Bilecik’e geldiğimden beri köfte yiyiyorum. Hayatımda ilk defa kahvaltıda köfte ve ekmek kadayıfı yedim. Gerçekten Bilecik’te herşey çok güzel.” şeklinde konuştu.

 

DSC_3224 DSC_3241 DSC_3248 DSC_3254 DSC_3255

Yorumlar

  1. hatice dedi ki:

    köfte yi 228 restaurant tan yediler bilginize